farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Anksoft Bilişim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enescetiner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

gzl değil

Arkadaş kurmuş iyi diyor sıkıntım yok diyor

Eğer ilgi ve profosyonellik arıyorsan anksoft tan şaşmayacaksın,fakat filesim iyi olsun panellerim şaşalı olsun istiyorsan başka bir bilişime yönelmelisin çünkü anksoft profosyonelligini filesler,yönetim paneli ve site paneli konusunda gösterememiş.

Eğer ilgi ve profosyonellik arıyorsan anksoft tan şaşmayacaksın,fakat filesim iyi olsun panellerim şaşalı olsun istiyorsan başka bir bilişime yönelmelisin çünkü anksoft profosyonelligini filesler,yönetim paneli ve site paneli konusunda gösterememiş.

Merhaba,

Admin paneli yani yönetim paneli Bize ait değildir @GAMELOT; Adlı Kişiye aittir ve Firmamız bu paneli kullanmaktadır. Şikayetlerinizi Her zaman @GAMELOT; adli kişiye Tarafımızca iletilir ve düzenleme yapılır

Files durumunda ise Files Şuanda satişte bulunan v17 server filesi mevcut Bu fileside @apostok; Bizimle paylaşmıştır.

Bizim Tarafımızca yapılan v18 Server filesi yakında piyasaya sunulacaktır ve test serveri şeklinde girip kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca Ekibimizi le ilgili Düşünceniz bizi mutlu ettiğini iletmek isterim teşekkür ederiz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri