M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Anksoft Bilişim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enescetiner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar ben bu bilişimden serwer kurucam.
1gb 26 tl
oldukça ucuz.
ys belgeleri yok ve bir sitede bu yorumu atmışlar:
Yer sağlayıcı Belgesi yapmamamızın sebebi belli bir noktaya gelmediğimizden dolayıdır Tabikide Yer sağlayıcı numarası Gereklı bi belgedır ama en önemlisi vergi numarası ve tiçaret odasından numara almaktır Bir çok Firma Ys Almaktadır vergi numarasına baktiğimizda herhangi bir vergi numarası olmadiğini görmekteyım bana göre eyer fir firmadan hizmet almak istiyorsanız araştırma yapmanız gerekmektedır.

http://www.anksoft.net/hakkimizda.php

burayı okursanız Hedefimizi Göre Bılırsınız.

bu yorumu dikkate alarak konuşun arkadaşlar.
:ka19:

Yani sorum bu bilişim nasıl?
Bu bilişimden serweri olan varmı ve dolandırılan varmı

Bende çok memnunum sorman hata diyebilirim

onlara vercegın parayı dılencıye ver sevaba gırersın kardeşm adamlar destek fln vermıyolar göz boymaak için ilk başta ilgileniyolar sonra hiç umursamıyolar pvp sitelerının radyoda bazen küfürlü sarkılar bile caliyo markete tıklayınca mysql error verıyo npcleri 1haftada düzeltemediler sonra bende filesiniz kötü dedım swmi kapadılar yanı anlıcagın sakın alma.

onlara vercegın parayı dılencıye ver sevaba gırersın kardeşm adamlar destek fln vermıyolar göz boymaak için ilk başta ilgileniyolar sonra hiç umursamıyolar pvp sitelerının radyoda bazen küfürlü sarkılar bile caliyo markete tıklayınca mysql error verıyo npcleri 1haftada düzeltemediler sonra bende filesiniz kötü dedım swmi kapadılar yanı anlıcagın sakın alma.

Sitelerimizde Radyo Fenomen Çalmaktadır.

Oyun içi destek tabikide vermiyoruz sunucu sorunlarından elimizden gelenı yapmaktayız. Navicat Şifrenizi değiştirdiğiniz zaman bize iletmezsenız tabikide sitenizde mysql hatası alırsınız.

Son düzenleme:
basarılı bir bilişimm bnce

Arkadaşlar sorun bendeymişti bilişimdeki arkadaşlar tamamen işlerini süper yerine getiriyolar sıkıntımız yok :l03:

çok da memnunum sizlerede tavisye ederim
ANKSOFT CANDIR :ka19: :ka19: :ka19:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri