- Konular
- 78
- Online süresi
- 16d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 753
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
gzl değil
- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaş kurmuş iyi diyor sıkıntım yok diyor
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Eğer ilgi ve profosyonellik arıyorsan anksoft tan şaşmayacaksın,fakat filesim iyi olsun panellerim şaşalı olsun istiyorsan başka bir bilişime yönelmelisin çünkü anksoft profosyonelligini filesler,yönetim paneli ve site paneli konusunda gösterememiş.
- Konular
- 88
- Online süresi
- 11d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 377
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,488
- DevLira
- 0
Eğer ilgi ve profosyonellik arıyorsan anksoft tan şaşmayacaksın,fakat filesim iyi olsun panellerim şaşalı olsun istiyorsan başka bir bilişime yönelmelisin çünkü anksoft profosyonelligini filesler,yönetim paneli ve site paneli konusunda gösterememiş.
Merhaba,
Admin paneli yani yönetim paneli Bize ait değildir @GAMELOT; Adlı Kişiye aittir ve Firmamız bu paneli kullanmaktadır. Şikayetlerinizi Her zaman @GAMELOT; adli kişiye Tarafımızca iletilir ve düzenleme yapılır
Files durumunda ise Files Şuanda satişte bulunan v17 server filesi mevcut Bu fileside @apostok; Bizimle paylaşmıştır.
Bizim Tarafımızca yapılan v18 Server filesi yakında piyasaya sunulacaktır ve test serveri şeklinde girip kontrol edebilirsiniz.
Ayrıca Ekibimizi le ilgili Düşünceniz bizi mutlu ettiğini iletmek isterim teşekkür ederiz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)