Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

Uzman Üyelik Hakkında.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bilalerdem98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakınız ben, gerçekten kendimi forum yönetimi hakkında çok tecrübeli buluyorum. Kusura bakmayın çok kibirli bir cümle oldu. Ama Gerçekler Bunlar.

Sizlere kendimi nasıl ıspatlayabilirim?

Bakın Nasıl Uzman Üye olabilirim demiyorum, kendimi sizlere nasıl ıspatlayabilirim diyorum. Uzman üyelik sizin taktirinize bağlı bişey.

Neyse Konuyu Fazla Uzatmayalım Ben Sizlere Çeşitli Linkler Vereyim: (reklam amaçlı OLMASIN)

İlk phpBB ye ilk başladığım zamanlardan,

Link: BANA TIKLA
önemli not: bu bir reklam değildir. zaten bu sitedeki host ücretsiz olarak alınmıştır. yaklaşık 30 gün sonra bu siteyi zaten kapatacağım..

Bunlar gerçekten çok acemi tarzda. bu işleri zaten bıraktım. turkmmo ya başladım. sayın admin zaten forumu kurmuş :) bizim kurup rakip olmamıza lüzüm yok. zaten olamaz.

Bunlardan İyi Anlarım: Photoshop(cs3, cs4, elements), C++, C#, PHP, FreeBSD.(vps vds yönetimi) (mt2 mysql veri tabanı düzenlemesi / yönetimi.)

Şimdi Siz Ne Dersiniz ? Yani Misal, Şunu Şunu Yap Bize Kendini Kanıtla.

Olabildiğince yararlı paylaşımlarda bulun olabildiğince iyi paylaşımlar yap ne kadar çok tutulursa o kadar şansın artar yani burda kendini övmekle alınabilecek birşey değil uzman üyelik. Uzman üyelik verilirken zevkle yada ben şunu yapıyım bunu yapmayım denmiyor. Çalışan cidden uraşan kişileri takip edip veriyorlar yani bu kadar zaman dikkat ettiğimde yatanı uzman üye yapmadı kimse cidden emek verenler uzman üye oldu hak ettiler oldular yani ne kadar çok emek verirsen o kadar karşılığını alırsın ama sabır herşeyin başıdır hepsi için sabretmen gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri