BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

bilişim arıyorum....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EsinTi43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 337

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Acıkca sı bn herkezin elinde bulunan fileslerden bıktım degişik ilgi cekici filesleri olan bir fima bilişimci arıyorum ama filesde bug felan olmasın

veya bana özel bir files yapacak kişi var mı ??? o kişiyi arıyorum
teşekkürler

Acıkca sı bn herkezin elinde bulunan fileslerden bıktım degişik ilgi cekici filesleri olan bir fima bilişimci arıyorum ama filesde bug felan olmasın

veya bana özel bir files yapacak kişi var mı ??? o kişiyi arıyorum
teşekkürler

YS NO : 2747 ( FURKAN TÜFEKÇİ ADINA )
MSN : root@turkiyenetwork.org
Konu link : http://www.turkmmo.com/metin2-vps-de...l#post12909212

Kolay-Orta-Zor-Tr Tipi-Wslik Files Seçenekleri

Files'lerimize son eklenen tüm özellikler aktifdir.Catacomb/Efsane Adasi/Arena/4 Yol/Pet Sistemi/Enerji Sistemi/Kostum Sistemi/Basarı Sistemi/2013 Yeni Binekler/TR Tipi Parlama/Ws'lik-Emek-Orta-Tr Tipi Hazır Npc Paketleri(putty'den tek tuşla kurulum )/CH Kapanma Sorunu yok/Sorunsuz Buz Ejderhası/Uyku Modu & Girişlerin Kapanması Gibi Sorunlar Yoktur/Paskalya Tavşanı/Kabak Kafa /Max Npc Aktifdir !
-Yeni Altın Zırhları ve GPS Sistemi Binek Sistemi Eklenmiştir -Evil Hayvan (Pet) Sistemi [5 Tane Peşinizden Gelir] -Ddos Engeli -Sorunsuz 4CH Açılış -Game Versiyon : Game rev.1867 -Kasılması Orta Zorluktadır -Maxımum Statü : 95 -Maxımum Level : 250 -Başlangıc Level Level : 34 -Yeni Map Görünümü Sarı Mavi Kırmızı -0 Lag Ve Atma Sorunu Asla Yoktur -Osmanlı Sac Stilleri -Afk Taşı Mevcuttur. -Gm Yüzügü Aktiftir. -Vip yüzügü Aktiftir. -Oto Pot Sistemi Mevcuttur. -Pot yüzügü mevcuttur. -10tane Degişik Metintaşı -Osmanlı Zırhları Bütün Karakterler için -Taraftar Zırhları Fenerbahçe-Beşiktaş-Galatasaray Bütün KArakterler İçin -Samuray zırhları Bütün Karektarler İçin -Yeni kalkanlar -50 Ye Yakın Yeni Moblar -100 e Yakın Yeni Silahlar -35 e Yakın Yeni Zırhlar -100'e yakın yeni iç item -+9'a Kadar yükseltilebilir 26 Adet YENi TAŞ -Lonca savasları aktif ve sorunsuz. -9 Kat Sorunsuz Kule. -Güncel Lw Gösterme.Aktif. -Sorunsuz 3 yol savaşı Aktiftir -Kesinlikle Lag Sorunu Yoktur. -Dönüsümler Aktif. -Ox Türkce Ve Sorunsuz. -Yeni HAritalar Devil's Catacomb-Kayıp İmparatorluk-Minatour Zindanı -Dönüşümde istenilen bütün itemler ayarlı ve düşer -Ejderha Tapınağı Official (Kıvrık Anahtar Sistemi + Şifreli Giriş) -9 Kat Türkçe Kule 3 Kat Sürgün Mağarası 2 Kat Örümcek Zindanı Aktif

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri