şirket mi
dostum şimdilik sadece bir grup kurun sonra birbirinize sorun bu işi yapabilecekmisiniz
eğitimli insanlar bile zorlanırken forumda konu açarak bu işler yürümez önce gidip bir şeyler öğrenmen lazım.. herkes birbirine c++ lazım visual basic lazım cart lazım curt lazım diyor ama çoğu daha ne demek olduğunu bile bilmiyor
gülüyor geçiyorum (yanlış anlamayın kimseye atarım yok) eğer bir şeyler yapmak istiyorsan önce sağlam bir proje hazırla
bune la küçük çocuklar gibi hadi şirket kuralım, hadi evlenelim 
dostum şimdilik sadece bir grup kurun sonra birbirinize sorun bu işi yapabilecekmisiniz
eğitimli insanlar bile zorlanırken forumda konu açarak bu işler yürümez önce gidip bir şeyler öğrenmen lazım.. herkes birbirine c++ lazım visual basic lazım cart lazım curt lazım diyor ama çoğu daha ne demek olduğunu bile bilmiyor
gülüyor geçiyorum (yanlış anlamayın kimseye atarım yok) eğer bir şeyler yapmak istiyorsan önce sağlam bir proje hazırla
bune la küçük çocuklar gibi hadi şirket kuralım, hadi evlenelim 
ssadd24 kardeşim eğitimli diyorsun buradan sadece bu işi yapabilicek adam arıyorum eğitim diyorsun o iş akrabalarımda var zaten c++ felan cart curt sorunda değil
istersen evleneliim
istersen evleneliimyolun burasındayken uyarayım kardeşler bakın bot yapmak kolay düzgün bilen insanlarla ibotun kopyasını 1,5 haftada oluşturursunuz ama satmayın site kurmayın dosya tc den başka yere upload etmeyin arayüzü olduğu gibi değiştirin vede programı turkmmo dahil kimseye vermeyin.
kendiniz güncelleyip kullanın bot yapmanıza gerek bile yok aslında ibotu çözmeniz yeterli ibotun lisans kontrolünü kapatın yeni sürümü oto indirmeyi kapatın ana sitesinin yazdığı yerleri silin başka bir programa veya internete olan erişimlerini kapatın sadece do yu hepsini sildikten sonra siz ekleyin.
başarılar beni yazma kardeş ihtiyacımda vaktimde yok.
Pbdo yetiyo bana
kendiniz güncelleyip kullanın bot yapmanıza gerek bile yok aslında ibotu çözmeniz yeterli ibotun lisans kontrolünü kapatın yeni sürümü oto indirmeyi kapatın ana sitesinin yazdığı yerleri silin başka bir programa veya internete olan erişimlerini kapatın sadece do yu hepsini sildikten sonra siz ekleyin.
başarılar beni yazma kardeş ihtiyacımda vaktimde yok.
Pbdo yetiyo bana
![]()
istersen evleneliim
ağam senin kafamı güzel yaşmı 13
nedir yani 12 yaşında başına bir şey gelmeyince kendini forumamı attın 
-konu kilit artık yiter ama

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)