Arkadşalr Ben HazırVisual Basic Kodlarını Öğrenmek İstedimÖğrendim Ve Kendime Bot Kurmak İstiyorum Bana YARDIM eDEBİLECEK Kişi Varmı Grup Kuralımm Yapalım Botumuzu Ve Turkmmo ya Sunalım
Kolay değil oyunun güvenlik kalkanı fln vardır nasıl oyuna işleticeksin C# Fln lazım visual basicle pek yapamassın bence
İllaki bir grup kuracaksan başa yaz beni
Wolfteama Crosshair yaptım fakat oyuna işlemedi Visual basicte liste yap ekle beni pek sanmam yapacağımızı
İllaki bir grup kuracaksan başa yaz beni
Wolfteama Crosshair yaptım fakat oyuna işlemedi Visual basicte liste yap ekle beni pek sanmam yapacağımızı

Son düzenleme:
C# Varda Bir Şirket Kuralım DiyorumAnlarsın yaaa İşte Grup Felan Kuralım Yani Güvendiğim Kişiler
Depents,NeoBlack,QuitHero,KB24,ServerQuery,CrazYalkan,Korkmaz Bu Kişilerle Bir Şirket Kuralım Diyorum Ve Team SP3 ' DenKonuşalımDiyorum Ve yAPALIM
Depents,NeoBlack,QuitHero,KB24,ServerQuery,CrazYalkan,Korkmaz Bu Kişilerle Bir Şirket Kuralım Diyorum Ve Team SP3 ' DenKonuşalımDiyorum Ve yAPALIM
VB.net
Visüal Basic
Delphi
C#
C++
Herkes Bunları İndirsin Bende İndiricem TEAM sP3 İndirelim Bota Bir Logo Bulalım Kodlarını Bulup Team dan Yapıp Botumuzu Kurup Rahatça Kasılalım Diyorum Ben Logo Sunu Ayrlıyım Şimdiden
Visüal Basic
Delphi
C#
C++
Herkes Bunları İndirsin Bende İndiricem TEAM sP3 İndirelim Bota Bir Logo Bulalım Kodlarını Bulup Team dan Yapıp Botumuzu Kurup Rahatça Kasılalım Diyorum Ben Logo Sunu Ayrlıyım Şimdiden
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)