HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Daha cok resim var siz istedikce ben foruma sunacagim paŞam 

ben kurunun yaninda yaŞta yanmasinn dye haticenin resmini bulaniklastrmistim kanittan cok ne var![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
arka vitrindeki resimdeki biyikliresmi fceye atan aliye ? Al sana kanit.
gerÇekten kare İÇİndeki emine suda hatİce gerÇekten onlarmis eve bak ya:d:d
Lan aysenınde resimLerini atsana yer mı yemez KOCA SİSKO demek kı HER cekiLdigimiz resim bizim ew mı oLuyor eee o zaman bizim 1000000 tane ewimiz war :m08: aysenın resimLerinide buL at Lan yer mı eee o ew Kimin sen benı sadece oyunda tanıyorsun bunu unutma KOCA SİSKO resuL kıbrısta yasıyor musun gibi konusma tanımıyorsun beni bunu unutma SİSKO askıma sözum war sizin gibi maLara cewap wermeycem
hadi istedigin gibi ss at photo shop yap dur not: AZ YEMEK YEDE ANNEN BABANADA KALSIN KOCA SİSKO AYUUUUUUUUUUUUUU HELE SEN GİT ESTETİK YAPTIR O SURATIN ÖKUSE BENZIYOR :m08::m08::m08:
hadi istedigin gibi ss at photo shop yap dur not: AZ YEMEK YEDE ANNEN BABANADA KALSIN KOCA SİSKO AYUUUUUUUUUUUUUU HELE SEN GİT ESTETİK YAPTIR O SURATIN ÖKUSE BENZIYOR :m08::m08::m08:Lan aysenınde resimLerini atsana yer mı yemez KOCA SİSKO demek kı HER cekiLdigimiz resim bizim ew mı oLuyor eee o zaman bizim 1000000 tane ewimiz war :m08: aysenın resimLerinide buL at Lan yer mı eee o ew Kimin sen benı sadece oyunda tanıyorsun bunu unutma KOCA SİSKO resuL kıbrısta yasıyor musun gibi konusma tanımıyorsun beni bunu unutma SİSKO askıma sözum war sizin gibi maLara cewap wermeycemhadi istedigin gibi ss at photo shop yap dur not: AZ YEMEK YEDE ANNEN BABANADA KALSIN KOCA SİSKO AYUUUUUUUUUUUUUU HELE SEN GİT ESTETİK YAPTIR O SURATIN ÖKUSE BENZIYOR :m08::m08::m08:
LAN BIYIKLI USTURA EMINE RESÜLDE YİNE TİP VAR AL LAHIN SEVRSEN SU SURATINA BI BAK AYNAYA BAK KIZIM AYNAYA AZ DA OLSA KORKMA BAK NASIL SURATIN OLDUNU GÖR BEN ÇİRKİN GÖRDÜMDE SENİN GİBİDE NOTURDAMIN KAMBURU GİBİ KIZ GÖRMEDİM O DİŞLER NE ÖLE EMINE ÜST ÜSTE GELMİŞ HALİN ORATADA DİYCEZKI HADI ÇİRKINSIN BARİ KARAKTERIN GÜZEL OLSADI AMA KARAKTERINDE BELLI HEM HIRSIZ HEMDE ÖNÜNE GELENE VEREN BİR KIZSIN SANALDAN KOCA ARIYAN KIZ MODUNDASIN VALLA AL LAHIN GÜCÜNE GİTMESİN EMINE AYNI FARE GİBİSİN Bİ FARKIN YOK ACI AMA GERÇEK :l03::l03::l03::l03::l03:
serverde kız olmadıgı ıcın herkez bu kıza yavsıyo acıyorum sze![]()
Bende Acıyorum Biraz:m10::m10::m10:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)