HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
romantık ona epılasyon felan gtse almazlar la o alana
zarara sokar dukkanı 
zarara sokar dukkanı 
romantık ona epılasyon felan gtse almazlar la o alanazarara sokar dukkanı
![]()

bu ne yaaaaaaaa al lahım yazdısa bozsun böle bişe düşman basına :f22::f22::003:allhın yaLancısı koca sisko sankı kıbrısta yasıyormus sankı beni tanıyormus gibi konusuyorsn tanımıyorsn etmıyorsn KOCA SİSKO iftirayLa oLmaz bu isLer
anLadım cok koydum zamanında size :m08: acıyorum size waLa ha
sen beni sadece oyunda tanıyorsun ben sen gibi yaLwarmadim edit werin diye SADRAFELe onur wardı az mı yaLwardın edit ver abi edit ver diye haha
ben kimsedende edit caLmadım caLmamda kac arkadasımın carını biLiyorum ben böyLe ötmekLe oLmaz abLacaıgım
kanıtın warsa buyur koy benım resmım yok facede atma cok yaLan eeee aysenın resimLerini at o ew kimin orda sen engellesin biLem oLum facede bakamısın benım faceme atma cok yaLan resmimde yok facede yanı sizin gibi kendini biLmezLer aLıyorLar resmımı diye koymam koymamda
simdık uza kanıtLa konus KOCA SİSKOOOOOOOOOO buda sana kapak oLsun uza SİSKO az yede kapıdan sıg :m08: :m08: :m08: SİSKO PAPATESSSSS :m08::m08:
anLadım cok koydum zamanında size :m08: acıyorum size waLa ha
sen beni sadece oyunda tanıyorsun ben sen gibi yaLwarmadim edit werin diye SADRAFELe onur wardı az mı yaLwardın edit ver abi edit ver diye haha
ben kimsedende edit caLmadım caLmamda kac arkadasımın carını biLiyorum ben böyLe ötmekLe oLmaz abLacaıgım
kanıtın warsa buyur koy benım resmım yok facede atma cok yaLan eeee aysenın resimLerini at o ew kimin orda sen engellesin biLem oLum facede bakamısın benım faceme atma cok yaLan resmimde yok facede yanı sizin gibi kendini biLmezLer aLıyorLar resmımı diye koymam koymamda
simdık uza kanıtLa konus KOCA SİSKOOOOOOOOOO buda sana kapak oLsun uza SİSKO az yede kapıdan sıg :m08: :m08: :m08: SİSKO PAPATESSSSS :m08::m08:Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)