berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

..dostlaryeter-TASCHENDİEB..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan marlom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

romantık ona epılasyon felan gtse almazlar la o alana :D zarara sokar dukkanı :D

allhın yaLancısı koca sisko sankı kıbrısta yasıyormus sankı beni tanıyormus gibi konusuyorsn tanımıyorsn etmıyorsn KOCA SİSKO iftirayLa oLmaz bu isLer :D anLadım cok koydum zamanında size :m08: acıyorum size waLa ha :D sen beni sadece oyunda tanıyorsun ben sen gibi yaLwarmadim edit werin diye SADRAFELe onur wardı az mı yaLwardın edit ver abi edit ver diye haha :D ben kimsedende edit caLmadım caLmamda kac arkadasımın carını biLiyorum ben böyLe ötmekLe oLmaz abLacaıgım :D kanıtın warsa buyur koy benım resmım yok facede atma cok yaLan eeee aysenın resimLerini at o ew kimin orda sen engellesin biLem oLum facede bakamısın benım faceme atma cok yaLan resmimde yok facede yanı sizin gibi kendini biLmezLer aLıyorLar resmımı diye koymam koymamda :D simdık uza kanıtLa konus KOCA SİSKOOOOOOOOOO buda sana kapak oLsun uza SİSKO az yede kapıdan sıg :m08: :m08: :m08: SİSKO PAPATESSSSS :m08::m08:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri