HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
eve bak lan halı yok dogru duzgun
sze cok koymussum dıyor
erkek oldgun her harıkarda bellı. ıstemıyorsan kestr kurtul kız rolu yapma yapsanda kmse bakmaz ztn :S fare degılızkı kasarlarla mutlu olalım :S
erkek oldgun her harıkarda bellı. ıstemıyorsan kestr kurtul kız rolu yapma yapsanda kmse bakmaz ztn :S fare degılızkı kasarlarla mutlu olalım :Ssana gelınde onur paspas onur
bu ss yı neden atmadın paşam .)
Paşamını yesinler senin ergen
Amanın zorunamı gitmiş ergene 6-2 aman aman kıyamam ayıcıgıma
Birde asıl konu var su senin ss ler
Onlarin tarihi nedir elimde kutsal üstümde çelik :m08: :m08: Bunlarla avutucaksan kendini devam et bölmiyim ben seni tosunum :m08:
bu ss yı neden atmadın paşam .)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[/QUOTE]Paşamını yesinler senin ergen
Amanın zorunamı gitmiş ergene 6-2 aman aman kıyamam ayıcıgıma
Birde asıl konu var su senin ss ler
Onlarin tarihi nedir elimde kutsal üstümde çelik :m08: :m08: Bunlarla avutucaksan kendini devam et bölmiyim ben seni tosunum :m08:hortum atarak ws attgnıda sole serverın karısı olan bıyıklı emıneye.
emıne sana bır soru ? evınde oturmaya kanepen yok 2 3 set carn var nası oldu aceba ? baran caldı sen kullan ?
BU ATACAGIM RESIMDEKI KIZIN YUZUNU BULANIKLASTRDIM KIRMIZI RENK ILE GORUNTULEDIGIM BIYIKLI KIZ EMINE'DİR.Evin Halını Gorun.
O resmi kime yaptırdın yeteneği var gibi doğrusunu söylemek gerekirsePhoto shop peşinde koşan ergen
sana sesleniyorum duy sesimi
İdda ediyosun resimdeki Emine diye ozaman ordaki sansürü kaldır arkadaki resimdeki fotoyu kaldırmayı unutmussun onuda ona cıkart :m08: Ordan kimin resmi oldugu belli
Ula yoksa orası sızın evmi
:m08:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)