berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

..dostlaryeter-TASCHENDİEB..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan marlom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

eve bak lan halı yok dogru duzgun

sze cok koymussum dıyor :D erkek oldgun her harıkarda bellı. ıstemıyorsan kestr kurtul kız rolu yapma yapsanda kmse bakmaz ztn :S fare degılızkı kasarlarla mutlu olalım :S

sana gelınde onur paspas onur :) bu ss yı neden atmadın paşam .)

[/QUOTE]

Paşamını yesinler senin ergen :) Amanın zorunamı gitmiş ergene 6-2 aman aman kıyamam ayıcıgıma :) Birde asıl konu var su senin ss ler :) Onlarin tarihi nedir elimde kutsal üstümde çelik :m08: :m08: Bunlarla avutucaksan kendini devam et bölmiyim ben seni tosunum :m08:

hortum atarak ws attgnıda sole serverın karısı olan bıyıklı emıneye.
emıne sana bır soru ? evınde oturmaya kanepen yok 2 3 set carn var nası oldu aceba ? baran caldı sen kullan ?
BU ATACAGIM RESIMDEKI KIZIN YUZUNU BULANIKLASTRDIM KIRMIZI RENK ILE GORUNTULEDIGIM BIYIKLI KIZ EMINE'DİR.Evin Halını Gorun.

O resmi kime yaptırdın yeteneği var gibi doğrusunu söylemek gerekirse :) Photo shop peşinde koşan ergen :) sana sesleniyorum duy sesimi :) İdda ediyosun resimdeki Emine diye ozaman ordaki sansürü kaldır arkadaki resimdeki fotoyu kaldırmayı unutmussun onuda ona cıkart :m08: Ordan kimin resmi oldugu belli :) Ula yoksa orası sızın evmi :( :m08:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri