HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar. 21 yaşındayım.Memleketim Ordu.Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 3. sınıf iktisat öğrencisiyim.Meraklı ve hayatı dolu dolu yaşayan biriyim.En büyük iki hobim Metin2 oynamak ve film izlemektir.Hayatta pek şanslı biri olmasam da yapacağım dediğim pek çok şeyi başardım.Ufku geniş biriyim Hedeflerim ve umutlarım hiç bitip tükenmez.Dediğim gibi pek şanslı biri olmasam da hayatın bana verdiği en büyük hediye güzel ve ebedi dostluklar oldu.Bu forumda da kalıcı dostluklar kuracağımdan şüphem yok.Favori oyunlarım Metin2 ve Crysis'dir.Uzun zamandır Metin2 oynuyorum ve teknik bilgi yönünden kendimi geliştiriyorum.Ancak Metin2 eski oyunculuk tadını vermez oldu.Ahh nerde o eski günler dedirtir oldu. Ama hala vazgeçilmezlerimin en üst sıralarında ve vazgeçemediğim tek alışkanlığımdır.Evet arkadaşlar kısaca ben buyum.Çok sevdiğim bir abimin dediği gibi "Kendimi anlatmak için bazen kelimeler etkisiz kalıyor kısaca karmaşık bir hayat formuyum." Sonuç olarak biliyorsunuz ki bilgi paylaştıkça çoğalır.Bilginin paylaşılacağı yerde çoğalacağı yerde burasıdır.Nice ebedi dostluklara ve nice güzel paylaşımlara.Esen kalın...
Son düzenleme:
Hoşbulduk, sağol :ka19:Hoşgeldin, keyifli forumlar![]()
Hoşbulduk, inşallah dediğin gibi olur.İyi forumlar.Hoşgeldin Kalıcı Olman Dileğiyle.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)