C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

TheSpiRiT Röpörtaj

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kill For You
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Kill For You

Level 31
Fahri Üye
TM Üye
Konular
2,077
Online süresi
6h 1m
Reaksiyon Skoru
2,992
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
386
MmoLira
-1,011
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1-) Bize kısaca kendinizden bahseder misiniz?

24 Yaşında bekar bir gencim. Gayet aktif bir sosyal hayata sahibim. Yüzme hakemliği, halk dansları eğitmenliği gibi etkinliklerim var. Ama asıl işim Mali Müşavirlik. Henüz olamadım ama staj dönemi sonunda olmayı planlıyorum. Bunların dışında kalan zamanlarımı genel de GF projelerinin Forumlarında geçiriyorum.

2-) Gerçekleştirmeyi çok istediğiniz bir hayaliniz var mı? Gerçekleşmediyse sebebini, gerçekleştiyse hayalinizden biraz bahsedebilir misiniz?

Bugüne kadar isteyip de yapamadığım bir şey yok. Ancak tek bir şey hariç: Uçmak. Çocukluğumdan beri en büyük hayalimdi; bir pilot olmak. Ama şartlar bizi başka yönlere çekti. Şu an ki iş seçimimden şikayetçi değilim. Yine severek yaptığım bir işi seçtim. Uçmak olayına gelince yapacağım. Kesinlikle bir gün pilot olacağım. Ama sivil bir pilot. Şu an olamıyorum. Nedeni ise yaşadığım şehirde sivil havacılık ile ilgili bir kurum bulunmaması. Ama ilerleyen yıllarda tabi ihtiyarlamadan. Ankara ve ya Eskişehir'e gidip kesinlikle sivil havacılık kurslarına katılacağım. Bunun kaçara göçeri yok benim için. Ya uçacam ya uçacam. O kadar inat ettim ki kendi kullanmadığım uçağa bile binmiyorum

3-) Sizi en çok neler kızdırır ve neler mutlu eder?

Beni en çok kızdıran iki şey vardır. Birincisi bana yüksek sesle konuşulması, ikincisi haklı iken haksız duruma düşmek. Tahamül edemediğim iki şeydir.
Mutlu eden şeyler ise bilmem genel de sakin birisi olduğum için bazen bir çocuk bile görmek bile mutlu edebiliyor beni. Daha doğrusu çocukların gülümsemesi diyelim Henüz bir baba olmasam da hatta uzaktan yakından alakam olmasa da babalık duygularım biraz fazla gelişmiş galiba. O nedenle çocuklar en sinirli anımda bile beni sevindirir.

4-) Kendinizi 3 kelimeye sığdırın desek, hangi kelimeler sizi ifade eder?

Hiperaktif; Bunu annemin deyimi ile açıklayım. "Hayatımda yaramaz bir sürü çocuk gördüm. Ama senin gibisini görmedim. Bir göz kırpması arasında evi talan eden, ortadan yok olan bir çocuk yoktur.Allah sana senin gibi evlat versin." der. Ben de her zaman cevap veririm: "İnşallah"

Kitap Kurdu; Kendimi biraz kitap kurdu olarak görüyorum. Herşeyi okurum ama genel de tarihi kitapları araştırmaları okurum. Okumayı sevdiğim için zaten Forum takımını seçmişimdir.

Agrasif; Daha öncede belirttiğim iki madde dışında çabuk sinirlenen bir yapım var. Kendimin bile pek hoşuna giden bir özellik değil. Ama o iki madde dışında sinirlendiğim şeylere sinirim 3-5 dakikaiçinde geçer.

5-) Sizce hayat nedir? Herkese göre bir anlamı vardır size göre hayatın anlamı nedir?

Hayat için spesifik bir tarif vermek yanlış olur. Herkes için hayat farklı anlamlar ile yüklüdür. Sporcu için madalya almak, öğrenci için okulu bitirmek vs. Ben şuna inanıyorum. Hayat bir kişi için bile farklı zamanlarda farklı anlamlar ifade eder. Benim için ise şu an stajı bitirmek. Staj dediğime bakmayın 3-5 aylık bir şeyden bahsetmiyorum. Tam 3 yıl. Hayat benim için işimi yapmak, kendime zaman ayırmak, sosyal yaşantımı mutlu bir şekilde geçirmek...Şu an için bunlardan ibaret. Ama yarının ne getirceğini bilemeyiz. Unuttuğum bir şey var. Benim için hayat=uçmak. O da dediğim gibi bir gün olacak

6-) Herhangi bir fobiniz var mı? Varsa kısaca bahseder misiniz?

Fobi,fobi,fobi o ne ki? Hiç yok...

7-) Ne tür müziklerden hoşlanırsınız?

Genelde Türk Halk Müziği dinlerim ama ayrım yapmam. Kulağıma hoş geliyorsa az da anlamlı ise her türlü müziği dinlerim. Yabancı müzik çok sevmemekle beraber James Blunt tüm şarkılarını severek dinlerim. İşin aslı dıp-tıs benim tarzım değil.

8-) Hazır müziklerden bahsetmişken, televizyon programları ile aranız nasıl? Özellikle takip ettiğiniz bir program/dizi var mı? Ne tür filmlerden hoşlanırsınız?

Tv programı olarak ; Okan Bayülgenin programlarını severim: Bir de Beyaz'ın. Bunların dışında tarihi belgesel gördüm mü kaçırmam.
Dizi olarak ise; Ezel, Kurtlar Vadisi Pusu'yu yerli yapımlar olarak izlerim. Yabancı dizilerde ise; Chuck, Supernatural, House M.D., How İ met Your Mother.Bunları izlerim.
Film olarak ise geniş bir arşivim vardır. Haddin den fazla geniş hatta. The Spirit, V For Vendetta, 300 Spartalı, Mutluluk, Osmanlı Cumhuriyeti(Anlayana çok ilginç mesajlar veriyor),...bunlar arşivimin başlarıdır.

9-) Bizimle unutamadığınız bir anınızı paylaşabilir misiniz?

Yaklaşık 4 yıl önce yaşadığım şehir de bulunan askeri birliğin bir gecesine gittim. Gitme nedeni orada halk dansları gösterisi yapmaktı. Gösteri bittikten sonra en son kısım da askerileri dans etmek için kaldırmamız istendi. Dans dediysem halay, horon, zeybek bizim havalardan yani. Neyse başladık biz askerleri kaldırmaya astsubaylar subaylar eşleri falan kaldırabildiğimizi kaldırdık. Tam salonun ortasında bir masa. Masa da irice beyazlar içinde bir subay.

Tabi biz bilmiyoruz o zaman kim kim. Gittim masaya adama bir yaklaştım heryerden yıldız çıkıyor. Üstünde o kadar var ki yıldız sığmıyor artık. Onları görünce dedim bu komutan oynamaz. Sonra dedim bir şansımı deneyim. Gittim ama nasıl gitme dişlerim birbirine vuruyor Yaklaştım efendim bize katılmak ister misiniz? Komutan kafayı çevirdi bir baktım. Dedim anlaşıldı oynamak istemiyorsunuz. Eşine yöneldim. Siz katılmak ister misiniz? O güler yüzle cevap verdi. Yok evladım ben katılmam da eşim şimdi size katılacak. Dedim ya komutan bana baktı, anladım oynamak istemiyor. Eşi komutana bir baktı adam neredeyse hazırola geçecekti. O anı gördükden sonra rahat bir yarım saat gülmüşümdür. Koskaca komutan üskomutanı Alpacino'nun da dediği gibi bu hayatta tek korktuğu kişi vardır. Hanımım.

10-) Metin2 dendiğinde ilk aklınıza ne geliyor? Oyun ya da forum olarak sizin için ne ya da neler ifade ediyor?

Metin2 diyince aklıma burada edindiğim güzel dostluklar geliyor. Oyun benim için sadece zaman geçirme, canım sıkılırsa kafa dağıtma yerim. 9 aydır bir hesabım var ve 9 ayda ancak 51 seviye oldu. Bir 9 ay sonra belki 75 seviye olur. Ama forum işte o çok farklı bir unsur benim için. Forum benim için hem iş hem kafamın rahatladığı bir yer. İnsanlara yardımcı olmak için bir araç. (Çoğu kişi tek işiniz banlamak dese de) Emin olun ki işimiz bu değil.

11-) Metin2 TR forumuyla nasıl tanıştınız?

İlk projem Katsuro diye yine GF ye ait olan bir webtabanlı bir oyun Forumuydu. Ben o projede göreve başladıktan bir süre sonra darkJACK s.mod'um bir gün gelip metin2 de görev almak ister misin diye sordu. Pardon sormadı direk "Seni metin2'ye alıyorum" dedi ve aldı. Sağolsun ilk eğitimi sağlam yerden aldık
*Dip Not: Zopa ile hiç tanışmadım

12-) Neden The SpiRiT ? Nickinizin sizin için özel bir anlamı var mı ?

Aslında çok özel bir anlamı yok. İlk mülakata girdiğimde The Spirit filmi yeni çıkmıştı. Hatta şöyle açıklayım. Mülakata alınmadan bir saat önce The Spirit filmini yeni izlemiştim. Mülakatta kendine isim seç dediklerin de filmi yeni izlemem etkilemiş olacak ki beni TheSpirit ismini seçtim. Hala da benim için klasik filmlerimin arasında arşivlik bir filmdir.

13-) Takımda olmak nasıl bir duygu?

Klasik bir tabir vardır. "Anlatılmaz yaşanır." Diğer takım arkadaşlarınız ile aranızda kilometrelerce yol olmasına rağmen güzel arkadaşlıklar kuruyorsunuz. Sanal bir ortam olmasına rağmen bir güven gelişiyor. En çok bu yönünü seviyorum bu takımın. Size ufak bir tavsiye hazır mod alımı varken bir başvuru yapın.Emin olun burada olmak farklı bir olay

14-) Forumdan arta kalan zamanlarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz?

Bulunduğum bölüm itibari ile pek arta kalan zamanım olmuyor desem yeridir. Arta kalan zamanlarım da halk dansları eğitmenliği yapıyorum. Para kazanmak için yapılan bir uğraş değil aslında. Çevrem genel de burada olduğu için hem arkadaş ile güzel zaman geçirme hem de eğitim oluyor. Tabi sportif yanını da unutmayalım.Bunların dışında arkadaşlar ile genelde kışları sahile gider bir çay içer bir tavla turnuvası yaparız.

15-) Gerçek The SpiRiT ile Mod the SpiRiT arasında bir fark var mı size göre?

İşin açıkçası ben pek bir fark olduğunu düşünmüyorum. Hatta şunu söyleyebilirim. Gerçek yaşantım da daha kuralcıyımdır. Kuralları yıkan ben olmadığım sürece

16-) Şu 3 isim size ne ifade ediyor? darkJACK, DenzeL, Lisey ?

( D )arkJACK: Metin2 forum ile tanışmamı sağlayan, eğitmenim ve "zopa"sını yemediğim yegane şahsiyet

DenzeL: Üç projemde de Admin'imdir kendisi. En sevdiğim yanı fazla konuşmamasına rağmen öyle bir anda konuşur ki cevap bile veremezsiniz. Güzel bir özellik
*D.N: Bana daha hiç denk gelmedi

Lisey: Şu an bulunduğum bölümde tek başıma bir şeyler yapabiliyorsam onun verdiği taktikler sayesindedir. O metin2'nin ilk bayan S. Mod'u. O hemşiredir.

17-) Peki, Metin2 ailesine söylemek istediğiniz bir şey var mı?

Sadece şunu unutmayın. Oyun ve ya Forum yöneticileri olsun, hepimiz insanız. Hepimizin hataları eksikleri oluyor, olacaktır da. Emin olun bir çok yönetici bir çok konu da sizleri tolere ediyordur. Etmediği zaman hemen kötüleme karalama yapmayın. Burada görev alan insanlar özel yaşantılarından taviz vererek burada ki görevlerini sürdürmeye çalışıyorlar. Bunun karşılığın da hiç bir maddi karşılık almadan. Bizler nasıl ki sizlere yeri geldi mi toleranslı davranıyorsak sizler de bize o şekilde davranmalısınız. Forum olarak isteklerimiz basittir, kuralları biraz daha dikkatli okuyunuz, okuyunuz ki biz işlem yapmak zorun kalmayalım. Oyun ise siz zaten biliyorsunuz. Hile ve haksız kazanca karşıyız.

18-) Röportajımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. "Nihayet" dediğinizi duyar gibiyim Röportaj etkinliği konusunda kısa bir yorum alabilir miyiz son olarak?

İşin aslı dedim. "Nihayet "diye. Şu ana kadar zevkli geçtiğini düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda forum takımı ile bu etkinlik bitince oyun takımı ile yapmayı düşünüyoruz. Bakalım o zamana kadar neler olur.
Son Söz: Basın-Yayın gibi bir bölümde okuyan arkadaşlar varsa işiniz rast gitsin. Bu röportaj olayı çok zor

Son düzenleme:
Teşekkürler, :)

Teşekkürler.Güzel röportaj :)

Güzel Röp.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri