mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

51YAH veda :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XXLEJYONXXX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

BU oyunda cok kisi tanidim ve bir sürü arkadas veya bir sürü//// gördüm bnim gitmem yada gönderilmeme gülenler iste onlar bnim üstlerine basip ezdigim kisilerdir ve hic bi zaman bnim gibi olamicaklarini bildikleri icin mutlular cünkü onlar hicbiri 1tane 51yah etmez SEE YOU LATER anlayanlar cokdan aglamaya yada yoruma baslamistir :d:cool:

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

BU oyunda cok kisi tanidim ve bir sürü arkadas veya bir sürü köpek gördüm bnim gitmem yada gönderilmeme gülenler iste onlar bnim üstlerine basip ezdigim kisilerdir ve hic bi zaman bnim gibi olamicaklarini bildikleri icin mutlular cünkü onlar hicbiri 1tane 51yah etmez SEE YOU LATER anlayanlar cokdan aglamaya yada yoruma baslamistir :d:cool:

Doru senın kadar hırsız 2 kısı tanıdım :) Mmo bıraz da olsa rahatlamıstır.
Çocuk oyundaykende ağlıyordu giderken de ağlıyor.. Yazık oldu adama hakkettiği yere gitti.. :D Oyunda hep derdi (BEN BAN YEMEM :D) adam haklı.. La bakale şimdide gidipte marketten felan bişiler çalma haa.. Bak sonra polislerde banlarlar seni çarınla birlkte çifte kavrulmuş olrsun. :D arada bir xxlejyonxx adlı çarınla oyunda girde ellerin boş kalmasın :D
BU oyunda cok kisi tanidim ve bir sürü arkadas veya bir sürü köpek gördüm bnim gitmem yada gönderilmeme gülenler iste onlar bnim üstlerine basip ezdigim kisilerdir ve hic bi zaman bnim gibi olamicaklarini bildikleri icin mutlular cünkü onlar hicbiri 1tane 51yah etmez SEE YOU LATER anlayanlar cokdan aglamaya yada yoruma baslamistir :d:cool:

Doru senın kadar hırsız 2 kısı tanıdım :) Mmo bıraz da olsa rahatlamıstır.

Çocuk oyundaykende ağlıyordu giderken de ağlıyor.. Yazık oldu adama hakkettiği yere gitti.. :D Oyunda hep derdi (BEN BAN YEMEM :D) adam haklı.. La bakale şimdide gidipte marketten felan bişiler çalma haa.. Bak sonra polislerde banlarlar seni çarınla birlkte çifte kavrulmuş olrsun. :D arada bir xxlejyonxx adlı çarınla oyunda girde ellerin boş kalmasın :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri