Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

51YAH veda :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XXLEJYONXXX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İyi olmuş desem çok yanlış olur mu? Benimde itemlerimi çalmaya çalışmıştın sen ya. :) İyi olmuş iyi, hakettiğin yerdesin.

GÜLE GÜLE.

bırader senın ısmının ne oldugunu bıle bılmıyoruz için dışın İTEM HIRSIZLIGI SANA AİT OLMAYAN ŞEYLERİ KÖTÜ şeylere yaparak kendine almak ve hiçbişe yapmamış gibi ben sw en iyilerdenim seni keserim cok charım cok ediitm var BAK SW EN IYISIDE OLSAN 5 PARA ETMEZ BİRİSİ OLURSUN BAZEN GERÇEKTEN ÖYLE KARDEŞLER VARDIR OYUNDA CAN GİBİ AMA SANA CANINI VERMEYI BIRAK SEN CANINI ALMAMIZI ISTIYORSUN BİZDEN

Ben senın dediğin hiçbir lafa inanmam birkere o yüzden yoluna devam et ama sunu unutma bu HAYATTA KÖTÜLÜK YAPAN CEZASIZ KALMAZ

Hayat yapmazsa Allah sana cezanı verir sor kendine ben bu hayata nası geldım die

bi oyun ıcın yaptıklarına bakılırsa cok yazık sana.

51YAH kardeşim oyunda seni tanımıyorum ama buradaki insanların hepsi de ezildikleri için böyle çekememezlik yapmazlar bence. Okuduğum yorumların neredeyse hepsinde oyunu bıraktığından memnunlarmış gibi geldi bana. Yine de olayları bilmediğim için fazla yorum yapmayım. Hayatında başarılar.

bnde bıraktım

bu oyunda cok kisi tanidim ve bir sürü arkadas veya bir sürü//// gördüm bnim gitmem yada gönderilmeme gülenler iste onlar bnim üstlerine basip ezdigim kisilerdir ve hic bi zaman bnim gibi olamicaklarini bildikleri icin mutlular cünkü onlar hicbiri 1tane 51yah etmez see you later anlayanlar cokdan aglamaya yada yoruma baslamistir :d:cool:

berkcan kardesim nedİyelim bİ Şansizliktir yasamsin g.o Önce Ö. Olan realin oyun oyun nere kadar hayatinda okulunda basarilar dİlİyorum bundan bÖle elden baska bİŞe gelmiyor a.e.o kendİne İİ bak aslan parÇasi kardesim benim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri