romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

51YAH veda :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XXLEJYONXXX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

XXLEJYONXXX

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
115
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 1 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
92
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

BU oyunda cok kisi tanidim ve bir sürü arkadas veya bir sürü//// gördüm bnim gitmem yada gönderilmeme gülenler iste onlar bnim üstlerine basip ezdigim kisilerdir ve hic bi zaman bnim gibi olamicaklarini bildikleri icin mutlular cünkü onlar hicbiri 1tane 51yah etmez SEE YOU LATER anlayanlar cokdan aglamaya yada yoruma baslamistir :d:cool:

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

BU oyunda cok kisi tanidim ve bir sürü arkadas veya bir sürü köpek gördüm bnim gitmem yada gönderilmeme gülenler iste onlar bnim üstlerine basip ezdigim kisilerdir ve hic bi zaman bnim gibi olamicaklarini bildikleri icin mutlular cünkü onlar hicbiri 1tane 51yah etmez SEE YOU LATER anlayanlar cokdan aglamaya yada yoruma baslamistir :d:cool:

Doru senın kadar hırsız 2 kısı tanıdım :) Mmo bıraz da olsa rahatlamıstır.
Çocuk oyundaykende ağlıyordu giderken de ağlıyor.. Yazık oldu adama hakkettiği yere gitti.. :D Oyunda hep derdi (BEN BAN YEMEM :D) adam haklı.. La bakale şimdide gidipte marketten felan bişiler çalma haa.. Bak sonra polislerde banlarlar seni çarınla birlkte çifte kavrulmuş olrsun. :D arada bir xxlejyonxx adlı çarınla oyunda girde ellerin boş kalmasın :D
Hayatında başarılar dilerim seni tanımayan yok oyunda zaten, hayırlısı olsun ne diyelim..

BU oyunda cok kisi tanidim ve bir sürü arkadas veya bir sürü köpek gördüm bnim gitmem yada gönderilmeme gülenler iste onlar bnim üstlerine basip ezdigim kisilerdir ve hic bi zaman bnim gibi olamicaklarini bildikleri icin mutlular cünkü onlar hicbiri 1tane 51yah etmez SEE YOU LATER anlayanlar cokdan aglamaya yada yoruma baslamistir :d:cool:

Doru senın kadar hırsız 2 kısı tanıdım :) Mmo bıraz da olsa rahatlamıstır.

kenkomako kımler hırsız swde söylesene bi

Çocuk oyundaykende ağlıyordu giderken de ağlıyor.. Yazık oldu adama hakkettiği yere gitti.. :D Oyunda hep derdi (BEN BAN YEMEM :D) adam haklı.. La bakale şimdide gidipte marketten felan bişiler çalma haa.. Bak sonra polislerde banlarlar seni çarınla birlkte çifte kavrulmuş olrsun. :D arada bir xxlejyonxx adlı çarınla oyunda girde ellerin boş kalmasın :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri