InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

700 K uriyle ne yapayım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan armus212
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kutu al ve palladium topla. gemilerimizin özellikleri aynı :D vuruşunda da problem yok bence. aegis için normal olan 30 k.

Git 450.000-500.000 uriyle Anahtar al , 2 kat apis şansı gününde açmaya başla PVP'de 4-3 de açtın 1 Lf-4'mü çıktı 4-2 ye geç 4-2de çıkarsa 4-1'e tekrar 4-3'e dön sonra kutuları acmaya devam et öyle öyle... Apis'in parçasını 150-200bin'e düşürdüğünde kalan uriyle apis'ini alırsın :)

Bu arada Aegis isen Az Vurursun Bu normaldir , 10 Lf-4 10 iris 4 havoc Hesabımda Goliyle Seprom Beslemeli 52 K Vururken x4le Aegisle 45-46 anca görüyorum . :) Goliath Aldığında Vuruşlarındaki Artışı Fark Edersin .

İyi Forumlar .

çok saol 500 k uri ile alıcam anahtar . apis çıkma şansı kaç haftada bir çıkıyor ??

belli olmuyor ama kardesım bence 2 kat apisde deilde altın kutularda aç yanı (sarı kutular) zeus zamanında aç bence tabi ben zeus zamanında 150 anahtardan 250k uri ile aldım 2 lf4 11 apis 1 zeus cıktı arkadasıma 100k uriyle 6 apis 5 zeus cıktı bi xl cloak cıktı bence zeus zamanında aç hiç deilse zeusta alırsın

az vurmuyorsun aegisde 750az vurur 5lf3 eksik takıldığından. bir de genel hasardan(gemi+dro) %5 fazlada yapamazsın enforcer ile.
1 tane elmas dro düzeni al. kalanla sandık al ve 2kat lf4tte aç hepsini. zaten apis tamamlanır ayrıca gelen lf4ler filan kar kalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri