HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
merhaba arkadaslar benim gemide 16 lf4 8 iris 1 apis var 4 havoc var
lf3 ler 70 tane var heralde saymadım
bo2 2 hangarımıda fulliyecek kadar var
40 arge
pet 15 lvl
10 adet 3 lvl den radar cpu 3 lvl kamikaze tamir kombo modulu vs vs dolu yani petin ici
elit mermiler full 1 milyon beyaz 500 bin rsb var sıralamada 47 . gemim zaten saglam gemi ama şimdi aklıma takılan soru zeusmu alsam yoksa lf4 lerimi geliştirsem irisler hepsi 16 lvl zaten katlayıcı ibot vip merkava lisanslı var gunde 1 zeta acıyorum havocları fullerim sorun degil
lf3 ler 70 tane var heralde saymadım
bo2 2 hangarımıda fulliyecek kadar var
40 arge
pet 15 lvl
10 adet 3 lvl den radar cpu 3 lvl kamikaze tamir kombo modulu vs vs dolu yani petin ici
elit mermiler full 1 milyon beyaz 500 bin rsb var sıralamada 47 . gemim zaten saglam gemi ama şimdi aklıma takılan soru zeusmu alsam yoksa lf4 lerimi geliştirsem irisler hepsi 16 lvl zaten katlayıcı ibot vip merkava lisanslı var gunde 1 zeta acıyorum havocları fullerim sorun degil
Hava atmak için konu sanırım
2 Kat zeus da kutu alırsan zeusu baya indirirsin kalanıylada lf4 geliştirirsin
2 Kat zeus da kutu alırsan zeusu baya indirirsin kalanıylada lf4 geliştirirsinŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)