InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bir Öneri Rica Etsem :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kroniq26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 388

kroniq26

Level 3
TM Üye
Konular
36
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 9 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Gemi Leo

Sunucu TR6

1 Lf4
3 Lf3
7 Lf2

2 Bo2
4 Bo1

6 Elit Hız

Bütün Extralar ve Bomba Atar Full

Ok Uçuş Düzeni var droidler için

6 Flax var

2 Argeyim

Geçen başladım oyuna önce uri kasıp pet alıp kasmayı düşünüyorum daha sonraki uriyi elmas droid ucusu almayı dusunuyorum
urileri bunlar için biriktireceğim.Yani crediyle alabileceğim hiç birşeye uri vermiceğim.
(Zeus ve Apis zamanında kutu açıcam onlarda bitince LF4 için kutu açıcam)
credi ile önce irisleri tamamlıcam (skylab zaten az kaldı o bitince)
sonrada bo2 ve elit hızları en son lf3 leri tamamlıcam.
Argeyi pet 8 level olunca pala toplatcam ordan gunluk dosya yaparım.
Görevleri yapıyorum ve skylabtan seprom ile pre alıyorum gemıyı beslıyorum daha iyi oluyo hem dusmanlardan kacmac ıcın hemde daha hızlı kesebilmek için.
ve böle böle gidicem

Sizden istediğim öneri ise nerde nekadar zamanda nasıl kasılabilirim ve örneğin 100m credi ne kadar kasabilirim ?

sen ilk önce lf3 leri fulle. goli al irisleri fulle ve kristallon kesmeye bak + skylab ile günde yaklasık 15m kredi kasarsın 2 saat kris kessen daha fazla yaparsın :) emin ol. bol bol kris kes. eğer kutulardan sanslıysan venom tasarımı cıkarsa varya :D süper tekliligi at krise o kendi kendine oluyo. yani en karlı yaratık kristallon. x3 de fazla kasamazsın. ilk hedefin yeni haritalar olsun uri kasmak için

Teşekkürler :)

bu arada ekleyeyim sakın pet alma ben arge hariç herşeyi fulledikten sonra aldım uri çekip ama cok masraflı :) altından kalkamazsın. simdi 2 level daha kasıyoruz hayırlısı :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri