Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Okçu Ninja Gelişim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ut33ku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ut33ku

Level 1
Üye
Konular
8
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 8 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle stat dağılımızın 3 Dex-2 Vit (Hp) olacak dex full olunca hep Vit e yüklenin ha bunlardamı full oldu sonra 2 İnt-1 Str Bazı arkadaşlarımız neden 2 Str-1 int die bilir çnki Dex zaten bizim ortalama zararımızı yükseltiyor İnt ise skill wuruşlarımızı güçlendiriyor bunun için hem dex hem int hemde Vit (hp) full lersek gerçekten çok sağlam bi okcu oluruz

Arkadaşlar Gelelim Skillere:

İlk olarak ''Ateşli Ok'' denilen skilli master yapıoruz neden derseniz açıkcası hayvan gibi vuran tek skill

İkinici olarak ''Zehirli Ok'' dediğimiz skilli yapmalıyız çünki Master Olduğu zaman zehirlediği an eğer +55 iseniz adama 1k-1.5k civarı vuruyor buda gerçekten az bi damage değil

Üçüncü olarak Tekrarlanana atış yapıyoruz ama bu skillin kendine gelebilmesi için +65 olmalsınız

Dördüncü olarak ''Ok Yağmuru'' denen skill i master yapmalıyız ama bu skillinde kendine gelebilmesi +65 olmak şart çünki 4 tane ok birden atıyor ve siz +65 bir yay kullanırsanız adama 500-1k civarı gireblrisiniz

Beşinci olarak ve son masterımız Hafif adım sadece hız verir bi işe yaramaz

Arkadaşlar okcu ninja kasmak zor diyorsanız +35 kendiniz kasın +35 den sonra SO ya gidin orda sizi kasarlar 3 güne 45 olursunuz ordan sonra örümcek zindanına gidin orda takılın 2 günde 54 sonra EP alın 2. kata çıkın orta çok rahat kasarsınız ve item dizersiniz İyi oyunlar

Yorumlarınızı bekliyorum ve teşekkürlerinizi esirgemeyin lütfen.
...SABİTE ALINSA İYİ OLUR BENCE...

Teşekkürler .:ka19:

yardım edebildiysem ne mutlu bana...

teşekküler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri