Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Metin2 Pvp Serverlar Ciddi Artış [MAKALE]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan burakxba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

burakxba

Level 6
TM Üye
Konular
90
Online süresi
1d 8h
Reaksiyon Skoru
63
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 7 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
133
MmoLira
108
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar düşüncelerime katılır ve ya katılmazsınız bilemicem ancak sözlerime başlamadan önce bir başarı eserimi ortaya çıkıyor yoksa başkalarının başarısızlıklarının nimetinimi yiyoruz ?

Evet Arkadaşlar soru gayet açık Metin2 Pvp serverlerda farkettinizmi bilemiyorum ancak tüm metin2 pvp server tanıtım sitelerinde olmak üzere ciddi bir artış gözlemekteyim.Acaba bu başarımı yoksa başarısızlıgın nimetimi ?

Şu günlerde kendi pvp serverime 1 ay önceki oran hitiyle bahsedecek olursam adeta %100'ün üstünde bir artış gözlemlemekteyim.Peki bu insanların pvp serverleri tercih etmesinin nedeni nedir ?

Bana Kalırsa Ciddi bir dengesizlik ve adaletsizlik ortamında bulunan Metin2 TR oyuncuları bu durumdan sıkılmış ve artık kendilerini yeni bir soluk maceraya atacak bir yerler aramakta.Şöyle bir baktıgımız zaman Metin2 TR yöneticilerine girmeden bu bir başarısızlıgın kaybedisimidir Metin2 TR oyuncularına sormak istiyorum.Acaba yönetim gerçekten rekabeti elden kaçırıp yanlış bir politikamı izlemekte ya da değişen oyun sisteminin oyunculara farklı bir şekilde yansıtılmasımıdır Merak Konusu.

İnsanlar düşündükleri zaman 2009 yılında ciddi adımları başlayan pvp serverlerin artık bu denli Profosyonelce ilerlemesi ve yatırımın büyük maddi kaynagı Bu profosyonellik içinde yarışır halde bulunmakta.

Pvp Serverler acaba Metin2 TR'den sıkılan oyuncuları kendi bünyesine yavaştan önerilerle akın akın kendi bünyesinemi çekiyor ? bu merak meselesi tabiki benim görüşümü soracak olursanız asla bir para tuzagının içine girmem ve Emeklerimin boşa gitmesini istemem
Çünkü Pvp serverlere zevk yönüyle baktıgınız zaman sıkıcı olan METİN2 TR nin bir de işleyemeyen bu adaleti ciddi bir kaybolusun anahtarıdır ve bu akımın %200'lere kadar çıkacagını kendi tahminimce görüyorum.

Bir de şu soruyu siz Pvp Server Oyuncularına ve Metin2 TR oyuncularına sormak istiyorum .
Acaba bu artısın sebebi başarısızlıkmı yoksa bir başarı anahtarımı ?

benim düsüncemde aynı sayılır zaten tr ciddi olarak ticari açıdan parayı götürdü pvp lerde aynı zihnıyete girdi sağlam bir pvp yerine 1 ay açık kalsın ne satarsam kar sonra bankerler gibi ortadan kaybolur zaten bakarsanız açılan pvp lere girenler 1 hafta bile oynayamıyor ya kapanıyor yada 3- 5 arkadasın eğlendiği pvp oluyor

benim düsüncemde aynı sayılır zaten tr ciddi olarak ticari açıdan parayı götürdü pvp lerde aynı zihnıyete girdi sağlam bir pvp yerine 1 ay açık kalsın ne satarsam kar sonra bankerler gibi ortadan kaybolur zaten bakarsanız açılan pvp lere girenler 1 hafta bile oynayamıyor ya kapanıyor yada 3- 5 arkadasın eğlendiği pvp oluyor

Onların Aksine 1-2 senedir bu işi yapan ve bugün iyi yerlerde olan 10-15 'in üzerinde büyük pvp serverlar var.Tabi Bu pvp lerede yönelme gözüküyor .

güzelgüzelgüzel

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri