- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
nasıl tanıtcam orda tanıtma şeyi yok
bu konudaki yazdıklarını kopyala verdiğim linkdeki konuya girip cevap verme kısmına yapıştırıp şutla
oldu bitti- Katılım
- 25 Ocak 2012
- Konular
- 46
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 30
- DevLira
- 0
Serveriniz:tr4
Klanın Şirket Kısaltması:MMO
Klanın Adı:,KlanOne
Üye sayısı:7
Klan Güncel Sıralama72
Vergi oranı :%5
Üyelerde Aranan Şartlar:en az 4 iris ve 10 arge ve vega(leo da olur ona vega alırız vegalarada goli)
Klan Tanıtım Yazınız :Bu klanın amacı herkesin eksilerini tamamlamak BİRİMİZ HEPİMİZ,HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN herksin görevlerinde yardım edilir(özellikle baskın görewlerinde
)
Bana gelirsek ben klan başkanı darkrambo 33 arge 8 iris 1 apis 2 lf4 full lf3 sağlam biriyim klanımıza sağlam oyuncular aramaktayız eğer eksikleriniz varsa sorun değil tamamlarız başvurularınızı bekliyorum
Klan Güncel Sıralama72
Üyelerde Aranan Şartlar:en az 4 iris ve 10 arge ve vega(leo da olur ona vega alırız vegalarada goli)
Klan Tanıtım Yazınız :Bu klanın amacı herkesin eksilerini tamamlamak BİRİMİZ HEPİMİZ,HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN herksin görevlerinde yardım edilir(özellikle baskın görewlerinde
) Bana gelirsek ben klan başkanı darkrambo 33 arge 8 iris 1 apis 2 lf4 full lf3 sağlam biriyim klanımıza sağlam oyuncular aramaktayız eğer eksikleriniz varsa sorun değil tamamlarız başvurularınızı bekliyorum
- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Serveriniz:tr4
Klan Güncel Sıralama72
Klan Tanıtım Yazınız :Bu klanın amacı herkesin eksilerini tamamlamak BİRİMİZ HEPİMİZ,HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN herksin görevlerinde yardım edilir(özellikle baskın görewlerinde)
Bana gelirsek ben klan başkanı darkrambo 33 arge 8 iris 1 apis 2 lf4 full lf3 sağlam biriyim klanımıza sağlam oyuncular aramaktayız eğer eksikleriniz varsa sorun değil tamamlarız başvurularınızı bekliyorum
bu konuya : http://www.turkmmo.com/darkorbit/1101353-klan-tanitimlari-ve-klan-aramalar-bu.html
- Konular
- 46
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 30
- DevLira
- 0
orayada yazdımda bu yeni konu buna daha çok bakıyolar 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)