Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
nasıl tanıtcam orda tanıtma şeyi yok
bu konudaki yazdıklarını kopyala verdiğim linkdeki konuya girip cevap verme kısmına yapıştırıp şutla
oldu bittiServeriniz:tr4
Klanın Şirket Kısaltması:MMO
Klanın Adı:,KlanOne
Üye sayısı:7
Klan Güncel Sıralama72
Vergi oranı :%5
Üyelerde Aranan Şartlar:en az 4 iris ve 10 arge ve vega(leo da olur ona vega alırız vegalarada goli)
Klan Tanıtım Yazınız :Bu klanın amacı herkesin eksilerini tamamlamak BİRİMİZ HEPİMİZ,HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN herksin görevlerinde yardım edilir(özellikle baskın görewlerinde
)
Bana gelirsek ben klan başkanı darkrambo 33 arge 8 iris 1 apis 2 lf4 full lf3 sağlam biriyim klanımıza sağlam oyuncular aramaktayız eğer eksikleriniz varsa sorun değil tamamlarız başvurularınızı bekliyorum
Klan Güncel Sıralama72
Üyelerde Aranan Şartlar:en az 4 iris ve 10 arge ve vega(leo da olur ona vega alırız vegalarada goli)
Klan Tanıtım Yazınız :Bu klanın amacı herkesin eksilerini tamamlamak BİRİMİZ HEPİMİZ,HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN herksin görevlerinde yardım edilir(özellikle baskın görewlerinde
) Bana gelirsek ben klan başkanı darkrambo 33 arge 8 iris 1 apis 2 lf4 full lf3 sağlam biriyim klanımıza sağlam oyuncular aramaktayız eğer eksikleriniz varsa sorun değil tamamlarız başvurularınızı bekliyorum
Serveriniz:tr4
Klan Güncel Sıralama72
Klan Tanıtım Yazınız :Bu klanın amacı herkesin eksilerini tamamlamak BİRİMİZ HEPİMİZ,HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN herksin görevlerinde yardım edilir(özellikle baskın görewlerinde)
Bana gelirsek ben klan başkanı darkrambo 33 arge 8 iris 1 apis 2 lf4 full lf3 sağlam biriyim klanımıza sağlam oyuncular aramaktayız eğer eksikleriniz varsa sorun değil tamamlarız başvurularınızı bekliyorum
bu konuya : http://www.turkmmo.com/darkorbit/1101353-klan-tanitimlari-ve-klan-aramalar-bu.html
bu konu yeni değil adam sabitteki konuyu görmeden açmışorayada yazdımda bu yeni konu buna daha çok bakıyolar![]()

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)