S 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sizce Gerçek nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan peacemackers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 74
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

yaşam.

Tüm Official Özellikler ve Yenilikler XyraMt2'de ! 23 Ağustos Cuma 21.00'de büyük açılış!
Offical Site
?Detaylı Tanıtım: https://forum.turkmmo.com/konu/3711...-en-yeni-sistemler-xyramt2-acilis-23-agustos/
Genel Özellikler;
? 104.Seviye Başlangıç 105.Seviye bitiş
? 4 Taş Sistemi Aktif (Marketteki Soket Cevheriyle Yeni Bir Slot Açabilirsiniz.)
? KUSAK VE SİMYA YOK LYCAN AKTİF DEĞİL (Lycan Userlerimiz İsterse Eklenebilir.)
? Edit Satışı Veya Herhangi Bir Nesne Satışı Yoktur Ve Olmayacaktır Nesne Marketi Kapalıdır.
? Svside Koruması Mevcuttur.
? TEK TIK BİYOLOG NPC
? Savaşcı Ve Ninja 6. Skiller Aktif (TR TİPİ )
? Beta Zırh Ve Silahlar Aktif (Kyanit Zırhları 15 Gün Sonra Aktif Edilecek Kyanit Zırhları Dönüşümü Meteryalle Olacak)
? Çölde Sabit Moblardan Kostüm (7-30 Gün Arası) Pet (7 Günlük) Ejderha Tanrısı Nesneleri (2 Saatlik) İtemleri Cıkmaktadır.
? Herkez Tek Arena Sistemi (Tüm Oyuncuların bayrak,lonca,grup farketmeksizin ortak bir alanda Savaşması)
? XyraMt2ye Özel İmparatorluk Savaşı (Üç Yol Savaşı Değildir)
? Lonca Tanıtım Sistemi F6 (Loncalar seviye puanlarına göre F6 Butonundaki Listede sıralanırlar,üye sayısı,istatistikleri,seviyesi ve kullanıyorsa raidcall bilgileri gösterilir.
? Lonca Toplantı Sistemi (Lonca Lideri Toplantı seçeneğini seçtiğinde tüm lonca üyelerine istek gider onay veren herkez lonca liderinin yanına ışınlanır)
? Yeni Başlık Ünvan Sistemi (F8 Tuşuyla Aktif Edilen Sistemi Ücretsiz Ve Ücretli başlıklar bulunmaktadır (Ox Ödülü Olarak Verilir )
? Kostüm Parlatma Sistemi Aktif
? Yeni Mac Ban Sistemi Aktif (Artık Gereksiz Oyuncular Serverda Bulunamayacaktır.)
? Düellolarda Özel Efect Sistemi Aktif
? Düellolarda İsteğe Göre Ekipman Pot Engeli
? Karşınızdaki Karakterin Ekipman Ve Bonus Gösterme Aktif
Offical Site
Offical Site
ve çok daha fazlası XyraMt2'de Detaylar İçin Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz. !

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri