- Konular
- 698
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 4d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,241
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 317
- MmoLira
- 1,987
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
yaşam.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 1 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hayat
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 41
- MmoLira
- 173
- DevLira
- 0
güzel konu 

- Konular
- 76
- Online süresi
- 15h 9m
- Reaksiyon Skoru
- 294
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 2 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 165
- MmoLira
- 255
- DevLira
- 42
Tüm Official Özellikler ve Yenilikler XyraMt2'de ! 23 Ağustos Cuma 21.00'de büyük açılış!
Offical Site
?Detaylı Tanıtım: https://forum.turkmmo.com/konu/3711...-en-yeni-sistemler-xyramt2-acilis-23-agustos/
Genel Özellikler;
? 104.Seviye Başlangıç 105.Seviye bitiş
? 4 Taş Sistemi Aktif (Marketteki Soket Cevheriyle Yeni Bir Slot Açabilirsiniz.)
? KUSAK VE SİMYA YOK LYCAN AKTİF DEĞİL (Lycan Userlerimiz İsterse Eklenebilir.)
? Edit Satışı Veya Herhangi Bir Nesne Satışı Yoktur Ve Olmayacaktır Nesne Marketi Kapalıdır.
? Svside Koruması Mevcuttur.
? TEK TIK BİYOLOG NPC
? Savaşcı Ve Ninja 6. Skiller Aktif (TR TİPİ )
? Beta Zırh Ve Silahlar Aktif (Kyanit Zırhları 15 Gün Sonra Aktif Edilecek Kyanit Zırhları Dönüşümü Meteryalle Olacak)
? Çölde Sabit Moblardan Kostüm (7-30 Gün Arası) Pet (7 Günlük) Ejderha Tanrısı Nesneleri (2 Saatlik) İtemleri Cıkmaktadır.
? Herkez Tek Arena Sistemi (Tüm Oyuncuların bayrak,lonca,grup farketmeksizin ortak bir alanda Savaşması)
? XyraMt2ye Özel İmparatorluk Savaşı (Üç Yol Savaşı Değildir)
? Lonca Tanıtım Sistemi F6 (Loncalar seviye puanlarına göre F6 Butonundaki Listede sıralanırlar,üye sayısı,istatistikleri,seviyesi ve kullanıyorsa raidcall bilgileri gösterilir.
? Lonca Toplantı Sistemi (Lonca Lideri Toplantı seçeneğini seçtiğinde tüm lonca üyelerine istek gider onay veren herkez lonca liderinin yanına ışınlanır)
? Yeni Başlık Ünvan Sistemi (F8 Tuşuyla Aktif Edilen Sistemi Ücretsiz Ve Ücretli başlıklar bulunmaktadır (Ox Ödülü Olarak Verilir )
? Kostüm Parlatma Sistemi Aktif
? Yeni Mac Ban Sistemi Aktif (Artık Gereksiz Oyuncular Serverda Bulunamayacaktır.)
? Düellolarda Özel Efect Sistemi Aktif
? Düellolarda İsteğe Göre Ekipman Pot Engeli
? Karşınızdaki Karakterin Ekipman Ve Bonus Gösterme Aktif
Offical Site
Offical Site
ve çok daha fazlası XyraMt2'de Detaylar İçin Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.
Offical Site
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
?Detaylı Tanıtım: https://forum.turkmmo.com/konu/3711...-en-yeni-sistemler-xyramt2-acilis-23-agustos/
Genel Özellikler;
? 104.Seviye Başlangıç 105.Seviye bitiş
? 4 Taş Sistemi Aktif (Marketteki Soket Cevheriyle Yeni Bir Slot Açabilirsiniz.)
? KUSAK VE SİMYA YOK LYCAN AKTİF DEĞİL (Lycan Userlerimiz İsterse Eklenebilir.)
? Edit Satışı Veya Herhangi Bir Nesne Satışı Yoktur Ve Olmayacaktır Nesne Marketi Kapalıdır.
? Svside Koruması Mevcuttur.
? TEK TIK BİYOLOG NPC
? Savaşcı Ve Ninja 6. Skiller Aktif (TR TİPİ )
? Beta Zırh Ve Silahlar Aktif (Kyanit Zırhları 15 Gün Sonra Aktif Edilecek Kyanit Zırhları Dönüşümü Meteryalle Olacak)
? Çölde Sabit Moblardan Kostüm (7-30 Gün Arası) Pet (7 Günlük) Ejderha Tanrısı Nesneleri (2 Saatlik) İtemleri Cıkmaktadır.
? Herkez Tek Arena Sistemi (Tüm Oyuncuların bayrak,lonca,grup farketmeksizin ortak bir alanda Savaşması)
? XyraMt2ye Özel İmparatorluk Savaşı (Üç Yol Savaşı Değildir)
? Lonca Tanıtım Sistemi F6 (Loncalar seviye puanlarına göre F6 Butonundaki Listede sıralanırlar,üye sayısı,istatistikleri,seviyesi ve kullanıyorsa raidcall bilgileri gösterilir.
? Lonca Toplantı Sistemi (Lonca Lideri Toplantı seçeneğini seçtiğinde tüm lonca üyelerine istek gider onay veren herkez lonca liderinin yanına ışınlanır)
? Yeni Başlık Ünvan Sistemi (F8 Tuşuyla Aktif Edilen Sistemi Ücretsiz Ve Ücretli başlıklar bulunmaktadır (Ox Ödülü Olarak Verilir )
? Kostüm Parlatma Sistemi Aktif
? Yeni Mac Ban Sistemi Aktif (Artık Gereksiz Oyuncular Serverda Bulunamayacaktır.)
? Düellolarda Özel Efect Sistemi Aktif
? Düellolarda İsteğe Göre Ekipman Pot Engeli
? Karşınızdaki Karakterin Ekipman Ve Bonus Gösterme Aktif
Offical Site
Offical Site
ve çok daha fazlası XyraMt2'de Detaylar İçin Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.
!Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)