HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İyi biridir kendisi bende biliyorum . 1GB Server almıştım oyunda lag veya sorun cıkmıyor fakat benim aldıgımda packlarda sorun vardı tek hata o ve şimdi düzelttiyse bilemem .
İyi biridir kendisi bende biliyorum . 1GB Server almıştım oyunda lag veya sorun cıkmıyor fakat benim aldıgımda packlarda sorun vardı tek hata o ve şimdi düzelttiyse bilemem .
anladım , zaten 2 çeşit files belirtti bi fileste bazı sorunlar olduğunu söyledi yeni aldığı filesin sorunsuz olduğunu söyledi + packlarıda verdiği test sw e girdm sıkıntı gözükmüyordu yorumlarınız için teşekkür ederim kararımı verdim sayılır.
sebep ? adamlar referansları vs gösterdiler Okan beyin söylediğine görede güvenilir biri haklarındada bi şikayet göremedim neye göre almayım ?
ben boş firmaları kimseye önermem zaten. merak etmeyin. sorun çıkmaz. kendilerine ben kendim files yaptım. packlarde sorunlarıda yok. Files açıkları vs vs hepsi kapalı. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Beni Dinliyosanız almayın.
bu kadar mı düştünüz ? meslektaşınızı tanımadan yorum yapmak sizin ne haddinize ? Kendinize gelin !
Paran boşa gitmez yani beni dolandırır gibi düşünceler kafanda olmasın ... Gönül rahatlığıyla alabileceğin bir yerdir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)