[DEV]AB 1
[DEV]AB
metin2008 1
metin2008
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Scarlet 1
Scarlet
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Darkorbit Yardımlaşma ve Dayanışma Topici.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QuietHero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 131
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
br2de bir çar geliştirdim 2 havoc falan her şeyi güzel de apis zeus ve 6 argesi eksik bunun içinde takdir edersiniz ki hayli uri gerekiyor ama banlanmaktan korktuğum için bota koyamıyorum botta iken ban yememesi için ne yapmalıyım yada para verip uri mi almalıyım ?

br2de bir çar geliştirdim 2 havoc falan her şeyi güzel de apis zeus ve 6 argesi eksik bunun içinde takdir edersiniz ki hayli uri gerekiyor ama banlanmaktan korktuğum için bota koyamıyorum botta iken ban yememesi için ne yapmalıyım yada para verip uri mi almalıyım ?

Yardımı olurmu bilmem ama bence;
Korkarak oynamamalısın. Para ile uri değilde VİP yada Katlayıcı Almanı öneririm.
Oyuna para yatıranlar ban yemiyor diye bir söylenti var bende bunun doğru olduğuna inanıyorum. Benim kendimce doğru olduğuna inandığım birkaç yöntem var.
• Pazartesi ve Salı günleri bota atmıyorum. Botu Pazar günü gece 23:00 gibi kapatıyorum çarşamba sabahı uyanana kadar atmıyorum bota.
•Oyun Client Sürümü Değiştiğinde Botun Hala Çalışır Durumdaysa Bottan Çıkış Yap ve Botun Yeni Sürümünü Bekle.
Eğer Soracak Olursan şu ana kadar ne bir uyarı nede ban aldım.

Eee şimdi biz ne paylaşcaz peki forumda? Herşeyi tek konu altında yapıyorsunuz.Tamam MODERATÖR sünüz ama bence fazla artislenmeyin.!Burası forum ve forumda bilgi düşünce herhangi birşey paylaşılır.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri