mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

[Tc*]ClayT Nice Wall Watching...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QuacK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu adam hala kullanıyor eminim bi odada falan görsem 2. videosunu ben yapıcam :).

Hıhı evet aimbot döktürüyorum :D . Eğer aynı odaya düşersek bilki benim değil senin videon çıkar. ;)

Hıhı evet aimbot döktürüyorum :D . Eğer aynı odaya düşersek bilki benim değil senin videon çıkar. ;)

Senin çarınmı vardı varsa nickini versene bunu satmıştın sanırım hack açıldı diye :D.

Senin çarınmı vardı varsa nickini versene bunu satmıştın sanırım hack açıldı diye :D.

Sattım mı ? İsmini beğenmediğim için değiştirdim ]BigBang[ yaptım.

Şimdi ise ]MyStyle[ . Ama ben senin gibi ilk çarımın videosu çıkınca takas edip ettiğim çarında videosunu çıkarttırmadım.Ve sen Bu videodaki denilenler varya aynısı :)

Sattım mı ? İsmini beğenmediğim için değiştirdim ]BigBang[ yaptım.

Şimdi ise ]MyStyle[ . Ama ben senin gibi ilk çarımın videosu çıkınca takas edip ettiğim çarında videosunu çıkarttırmadım.Ve sen Bu videodaki denilenler varya aynısı :)

Bana sattım dedin kazıkladım birine falan demiştin öyle hatırlıyorum zaten bigbang'ı satmıştın ayrıca benim hack videosu çıkmadan önce takas yapacaktık sadece herkese güvenilir oldugumu soruyordu 1 gün sonra hack videosu çıktıgı gün takas ettik :).Neyse daha fazla konuya yazma kirlenmesin varsa derdin inbox :).

Edit. - Küfür yasaktır. Gereği yapldı.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri