- Konular
- 2,687
- Reaksiyon Skoru
- 333
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 220
- MmoLira
- -341
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hakaretten bildirildin.Derdin real fotoğrafmı ? Facebookdan mesaj at atayım
.
.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 310
- Reaksiyon Skoru
- 163
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 135
- MmoLira
- -20
- DevLira
- 0
Sattım mı dedim ? Kazıkladım mı ? Oyunu bırakmayı düşündüğümde banlattım.Ve hala id pw gizli soru msn biliyorum neyin kafasını yaşıosun ? Sen ateist p*ç* değil misin ? Onur da sende aynısın.
Arkadaşlar inanmayın ne takas etmeyi düşündüm nede satmayı.Bu şahsiyetsize bulaşmayın.Ve söylediği yaşında değil.Facebook'ta real fotosunu gören olmadı.Ve DonJua Profilinde 18 yazıyor.Neyse bu kadar yeterli![]()
Böyle insanlara bulaşmaya değmez. Bildirildin.
İnsanı düşünceleri yüzünden faşistlik yapmak en büyük hainlikdir laik bir devlette yobazlık yapan insanlar hiç bir zaman bitmicek gerek çocuklar olsun gerek yetişkinler.
Son düzenleme:
- Konular
- 2,687
- Reaksiyon Skoru
- 333
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 220
- MmoLira
- -341
- DevLira
- 0
Gerçekleri söylemek hakaret olmuş. Senin ne cins bi yaratık olduğunu biliyorum.Daha fazla konuşarak kendini ALTIMA çekme![]()
Konuştukca batıyorsun.Gerçek dedigin herşeyin hiçbir kanıtı yok.Seninle muhattap olup dahada seviyemi düşürmeyeceğim seninle olumlu iletişim kuramayacagız anlaşılan.İyi Akşamlar.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)