- Konular
- 310
- Reaksiyon Skoru
- 163
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 135
- MmoLira
- -20
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
/////
Ben banlatmadım bilmiyorum. Ama sana birşey diyim 1 hafta önce ateizm nedir? Deizm nedir? Devrimcilik nedir? gibi sorular soruyordun şimdide ateist birşeymi olduk? Ben senin inancına karışmadığım gibi seninde benim inancıma karışma hakkın yoktur! Ben homosexsuel olsam bilene buna dil uzatma hakkın yoktur. Bu düşünce faşistliğini bırak sadece millete haklı kendini çıkarmak için.
Ben banlatmadım bilmiyorum. Ama sana birşey diyim 1 hafta önce ateizm nedir? Deizm nedir? Devrimcilik nedir? gibi sorular soruyordun şimdide ateist birşeymi olduk? Ben senin inancına karışmadığım gibi seninde benim inancıma karışma hakkın yoktur! Ben homosexsuel olsam bilene buna dil uzatma hakkın yoktur. Bu düşünce faşistliğini bırak sadece millete haklı kendini çıkarmak için.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 29
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
1 hafta mı ? Evet önceden sordum.Çünkü gereksiz birşey nasıl olur diye merak ediyordum. Ama sadece Ateizm sormuştum diğerlerini değil dimi ?
- Konular
- 310
- Reaksiyon Skoru
- 163
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 135
- MmoLira
- -20
- DevLira
- 0
1 hafta mı ? Evet önceden sordum.Çünkü gereksiz birşey nasıl olur diye merak ediyordum. Ama sadece Ateizm sormuştum diğerlerini değil dimi ?
Sana göre gereksiz olabilir ama senin başkalarının düşüncelerine karışma gibi bir yetkin yok! Hiç kimseyi ateist diye yargılayamazsın buna hakkın yok!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)