Pbdo Bot Resimli Anlatım Eğer Konunun daha önceden daha ayrıntılı'sı Açıldıysa Link atın ben konuyu Editlerim.
Evet Bazı Arkadaşlar çoğu button /vb Şeylerin Ne işe yaradığını Bilmiyor Karışık gibi duruyor Fakat Renkli Olduğu için dikkat Ederseniz Çok güzel Anlayabilirsiniz. Temel Şeyleri Ekledim Task/scripts flen Gerek yokdur Heralde Eğer isterseniz hemen eklerim.
Resimler ;
İlk olarak temel çubuklar :
Butonlar
;
Can Kalkan Log :
Edit Npc Gibi Şeyler :
Zaman ;
Giriş Bilgileri Kod vb ;
Crack İse :
Evet Bazı Arkadaşlar çoğu button /vb Şeylerin Ne işe yaradığını Bilmiyor Karışık gibi duruyor Fakat Renkli Olduğu için dikkat Ederseniz Çok güzel Anlayabilirsiniz. Temel Şeyleri Ekledim Task/scripts flen Gerek yokdur Heralde Eğer isterseniz hemen eklerim.
Resimler ;
İlk olarak temel çubuklar :
Butonlar
;
Can Kalkan Log :
Edit Npc Gibi Şeyler :
Zaman ;
Giriş Bilgileri Kod vb ;
Crack İse :
Son düzenleme:
Onu biliyorum ama o bu diğer butonlar hakkında anlatıma girmemiş kardeşim ondan açdım zaten. Adamın teki start tuşunu bile sormuşdu.
Konu sahibi ile görüşe bilirsen konusuna ekliyebilir + bi konu fazla bence ama sen bilirsinOnu biliyorum ama o bu diğer butonlar hakkında anlatıma girmemiş kardeşim ondan açdım zaten. Adamın teki start tuşunu bile sormuşdu.
Konu sahibi ile görüşe bilirsen konusuna ekliyebilir + bi konu fazla bence ama sen bilirsin
Konu sahibini Online görürsen Söyle

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)