HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba sizlere pbdo-bot crackı paylaşıyorum... yorumlarınızı ve replerinizi esirgemeyiniz.!
1. Pbdo-botu başlatın ayarlarınızı yapın ve gemiyi bota koyun
2. Pbdo-Bot'un bulunduğu klasördeki "pbdo-bot.s3db" dosyasını notepad++ programıyla açalım
3. Ctrl+f tuşuna basalım ve "tableaccountsaccounts" aratalım ve bulunca silelim.
4. Kaydedelim
Ve Crackımız hazır.!
Not 1: Crack yapıldıktan sonra (task,skylab ayarları vb...) ayarları değiştiremezsiniz!
Not 2: Her girişinizden önce orjinal "pbdo-bot.s3db" dosyasını ekleyiniz.! ve bütün ayarları tekrar yapınız (k.adı şifre task ayarlar vs...) seçiniz
Not 3: Böcek hatası alırsanız geminiz hareket edip etmediğini kontrol edin eğer hareket ediyorsa hatayı aşağı alın ama çarpıya basmayın
Silincek bölümü anlamayan arkadaşlar için resim:
Videolu anlatım (vizit23'e teşekkürler...):
1. Pbdo-botu başlatın ayarlarınızı yapın ve gemiyi bota koyun
2. Pbdo-Bot'un bulunduğu klasördeki "pbdo-bot.s3db" dosyasını notepad++ programıyla açalım
3. Ctrl+f tuşuna basalım ve "tableaccountsaccounts" aratalım ve bulunca silelim.
4. Kaydedelim
Ve Crackımız hazır.!
Not 1: Crack yapıldıktan sonra (task,skylab ayarları vb...) ayarları değiştiremezsiniz!
Not 2: Her girişinizden önce orjinal "pbdo-bot.s3db" dosyasını ekleyiniz.! ve bütün ayarları tekrar yapınız (k.adı şifre task ayarlar vs...) seçiniz
Not 3: Böcek hatası alırsanız geminiz hareket edip etmediğini kontrol edin eğer hareket ediyorsa hatayı aşağı alın ama çarpıya basmayın

Silincek bölümü anlamayan arkadaşlar için resim:
Videolu anlatım (vizit23'e teşekkürler...):
Son düzenleme:
Konu linkini ekle mesajına bildir.konu saten var kkilit plsss.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)