romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Pbdo-Bot Crack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnemiesHunter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Crack Çalıştımı ?

• Sorunsuz bir şekilde çalışıyor

• hayır hata alıyorum.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EnemiesHunter

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
13
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 9 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
54
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Konu: s3th1234
Arkadaşımızın yardımıyla açılmıştır videolu bi anlatım yapmıştı ama video kalitesi düşük ve anlaşılır bi konu olmadığı için bizzat konuyu düzenleyip tekrar açtım...:ka19:

Merhaba sizlere pbdo-bot crackı paylaşıyorum... yorumlarınızı ve replerinizi esirgemeyiniz.!

1. Pbdo-botu başlatın ayarlarınızı yapın ve gemiyi bota koyun
2. Pbdo-Bot'un bulunduğu klasördeki "pbdo-bot.s3db" dosyasını notepad++ programıyla açalım
3. Ctrl+f tuşuna basalım ve "tableaccountsaccounts" aratalım ve bulunca silelim.
4. Kaydedelim

Ve Crackımız hazır.!

Not 1: Crack yapıldıktan sonra (task,skylab ayarları vb...) ayarları değiştiremezsiniz!

Not 2: Her girişinizden önce orjinal "pbdo-bot.s3db" dosyasını ekleyiniz.! ve bütün ayarları tekrar yapınız (k.adı şifre task ayarlar vs...) seçiniz

Not 3: Böcek hatası alırsanız geminiz hareket edip etmediğini kontrol edin eğer hareket ediyorsa hatayı aşağı alın ama çarpıya basmayın :)
Silincek bölümü anlamayan arkadaşlar için resim:
f7rvx.png

Son düzenleme:
Konu Açılmıştı.
bilmeyenlere Yarıya bilir Denemedim Çalışıomu Diye benim kendi crack im var :D

ben ilk olark cracksiz ve crakli diye 2 tane klasör oluşturuyorum cracksize orjinal isim şifrem yazan forum isim şifemin kayıtlı olduğu s3db dosyasını koyuyorum. Crackliye de senin anlattığın gibi yapıp kaydediyorum. Botu açmadan önce orjinali atıp botu başlatıyorum böylece daha hızlı açılıyor, sonra crackli içindeki dosyayla dwğiştiriyorum :D
Anlatımın için teşekkürler.

Konu Açılmıştı.
bilmeyenlere Yarıya bilir Denemedim Çalışıomu Diye benim kendi crack im var :D
evet bende biliyorum önceki konuyu pek açıklıyıcı değildi bende yeniden düzenleyip açtım yorum için teşekkürler...

ben ilk olark cracksiz ve crakli diye 2 tane klasör oluşturuyorum cracksize orjinal isim şifrem yazan forum isim şifemin kayıtlı olduğu s3db dosyasını koyuyorum. Crackliye de senin anlattığın gibi yapıp kaydediyorum. Botu açmadan önce orjinali atıp botu başlatıyorum böylece daha hızlı açılıyor, sonra crackli içindeki dosyayla dwğiştiriyorum
yorumunuz için teşekkürler güzel bir yöntem :)

Son düzenleme:
Tamda böyle birşey arıyordum teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri