- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Konu: s3th1234
Arkadaşımızın yardımıyla açılmıştır videolu bi anlatım yapmıştı ama video kalitesi düşük ve anlaşılır bi konu olmadığı için bizzat konuyu düzenleyip tekrar açtım...:ka19:
Merhaba sizlere pbdo-bot crackı paylaşıyorum... yorumlarınızı ve replerinizi esirgemeyiniz.!
1. Pbdo-botu başlatın ayarlarınızı yapın ve gemiyi bota koyun
2. Pbdo-Bot'un bulunduğu klasördeki "pbdo-bot.s3db" dosyasını notepad++ programıyla açalım
3. Ctrl+f tuşuna basalım ve "tableaccountsaccounts" aratalım ve bulunca silelim.
4. Kaydedelim
Ve Crackımız hazır.!
Not 1: Crack yapıldıktan sonra (task,skylab ayarları vb...) ayarları değiştiremezsiniz!
Not 2: Her girişinizden önce orjinal "pbdo-bot.s3db" dosyasını ekleyiniz.! ve bütün ayarları tekrar yapınız (k.adı şifre task ayarlar vs...) seçiniz
Not 3: Böcek hatası alırsanız geminiz hareket edip etmediğini kontrol edin eğer hareket ediyorsa hatayı aşağı alın ama çarpıya basmayın
Silincek bölümü anlamayan arkadaşlar için resim:
Arkadaşımızın yardımıyla açılmıştır videolu bi anlatım yapmıştı ama video kalitesi düşük ve anlaşılır bi konu olmadığı için bizzat konuyu düzenleyip tekrar açtım...:ka19:
Merhaba sizlere pbdo-bot crackı paylaşıyorum... yorumlarınızı ve replerinizi esirgemeyiniz.!
1. Pbdo-botu başlatın ayarlarınızı yapın ve gemiyi bota koyun
2. Pbdo-Bot'un bulunduğu klasördeki "pbdo-bot.s3db" dosyasını notepad++ programıyla açalım
3. Ctrl+f tuşuna basalım ve "tableaccountsaccounts" aratalım ve bulunca silelim.
4. Kaydedelim
Ve Crackımız hazır.!
Not 1: Crack yapıldıktan sonra (task,skylab ayarları vb...) ayarları değiştiremezsiniz!
Not 2: Her girişinizden önce orjinal "pbdo-bot.s3db" dosyasını ekleyiniz.! ve bütün ayarları tekrar yapınız (k.adı şifre task ayarlar vs...) seçiniz
Not 3: Böcek hatası alırsanız geminiz hareket edip etmediğini kontrol edin eğer hareket ediyorsa hatayı aşağı alın ama çarpıya basmayın

Silincek bölümü anlamayan arkadaşlar için resim:
Son düzenleme:
- Konular
- 158
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Konu Açılmıştı.
bilmeyenlere Yarıya bilir Denemedim Çalışıomu Diye benim kendi crack im var
bilmeyenlere Yarıya bilir Denemedim Çalışıomu Diye benim kendi crack im var

- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben ilk olark cracksiz ve crakli diye 2 tane klasör oluşturuyorum cracksize orjinal isim şifrem yazan forum isim şifemin kayıtlı olduğu s3db dosyasını koyuyorum. Crackliye de senin anlattığın gibi yapıp kaydediyorum. Botu açmadan önce orjinali atıp botu başlatıyorum böylece daha hızlı açılıyor, sonra crackli içindeki dosyayla dwğiştiriyorum 
Anlatımın için teşekkürler.

Anlatımın için teşekkürler.
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
evet bende biliyorum önceki konuyu pek açıklıyıcı değildi bende yeniden düzenleyip açtım yorum için teşekkürler...Konu Açılmıştı.
bilmeyenlere Yarıya bilir Denemedim Çalışıomu Diye benim kendi crack im var![]()
yorumunuz için teşekkürler güzel bir yöntemben ilk olark cracksiz ve crakli diye 2 tane klasör oluşturuyorum cracksize orjinal isim şifrem yazan forum isim şifemin kayıtlı olduğu s3db dosyasını koyuyorum. Crackliye de senin anlattığın gibi yapıp kaydediyorum. Botu açmadan önce orjinali atıp botu başlatıyorum böylece daha hızlı açılıyor, sonra crackli içindeki dosyayla dwğiştiriyorum

Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)