emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

27/8/2012: Monday Night Raw - Türkçe Çeviri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan devildemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 487

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

378360_461054707267450_265277393_n.jpg

Gecenin başında Jerry Lawler aniden ringe çıkıyor ve konuşmaya başlıyor. Lawler; "Biliyorum, Raw'un normal başlangıcı böyle değildi fakat göğüsümde duran kapalı şeyi açığa çıkarmam gerekiyor. Punk benim yorumumu başka yere çekti ve geçen hafta ondan özür dilememe rağmen kafamın arkasına tekme attı. Geçen hafta Punk'tan özür diledim ancak bu hafta da onun benden özür dilemesini istiyorum." diyor ve CM Punk'ı beklemeye başlıyor. Punk "yeni saç stili" ile görünüyor ve ringe çıkıp konuşmaya başlıyor;"Neden WWE Şampiyonu senden özür dilesin ki ? Sen Raw 1000'de şöyle dedin; "CM Punk WWE Evrenine sırtını döndü" haklı olarak The Rock'ı dövdüğüm için mi ? benim eylemlerim tamamen haklıydı ve sen taraftarlara sırtını dönen birisin. Beni kötü adam olarak tanıtmaya çalışıyorsun. Ben kötü adam değilim, ben kimseye sırtımı dönmedim. Aptal kafana tekme attım çünkü bana saygısızca davrandın, provoke oldum çünkü ringten çıkarken beni ittin. Memphis'te birini yenmeden Hall of Fame'e kolayca girdiğin için üzgünüm. Senin WWE kariyerin şaka gibi. Wrestlemania'da M.Cole'u yenmek şöyle dursun, hiç WWE Şampiyonu olamadın. Sesimi yükselttiğim için üzgünüm." Punk bir kaç adım geri gidiyor ama tekrar Lawler'a yanaşıp konuşmaya devam ediyor; "Benimle kapışmak mı istiyorsun ? sen sadece bir yorumcusun, ben ise dünyadaki en iyi güreşçiyim."

Lawler söz alıyor ve; "kavga yerine senden bir özür istiyorum" Punk; "biliyorum King, neler olacağını görmek istiyorsun. King, utanmayı bırakacaksın biliyorum ve ben seni kapı dışarı edeceğim ya da dövüşmeyi reddedeceksin. Seçim senin King, bir düşün.." diyor ve mikrofonu atıp ringten iniyor. Jerry, Punk giderken mikrofonu ağzına götürüyor ve "düşüneceğim!" diyor.

Jack Swagger vs. Ryback

KAZANAN - Ryback

Divas Champion Layla vs. Natalya

KAZANAN - Layla

Vickie Guerrero ringe gelip konuşmaya başlıyor ve geçen hafta ki maçta Dolph Ziggler'ın MITB Çantasının ortada olmasını haksızlık olarak değerlendiriyor ve AJ'i eleştiriyor. AJ Ringe geliyor ve Vickie'yi pataklıyor, Vickie de kaçıp gidiyor.

Daniel Bryan, öfke kontrolü tedavisi için doktorun odasında..Bryan, "herhangi bir sorunum yok ve ben daha fazla sakin olamam" diyor. O Sırada odaya keçi maskeli bir çocuk giriyor. Bryan çocuğa "kim taktı bu maskeyi!, ben goatface değilim ben yakışıklı biriyim!" diyor. O Sırada doktor yanlarına geliyor ve "çocuk benim oğlum, okul oyununda keçi rolünde oynuyor" diyor. Bryan sakinleşip oturuyor.
Jerry Lawler spiker masasının üzerine çıkarak Punk'a cevap veriyor ve konuşmasına başlıyor. Lawler; "Memphis'te bir çok efsaneyle maç yaptım. Billy Graham, Harley Race, Jack Briscoe, Jesse Ventura gibi isimler. Punk bunu Andy Kaufmann için yaptığını söylüyor, ben dünya daki en iyi olmayabilirim ama ben Hall of Famer'ım. Bu kolay bir iş değil. Ben en iyi olduğumu düşünmüyorum ama Punk'ta en iyi değil. Bu gece CM Punk'la maç yapacağım!" Lawler masadan atlıyor, telefonunu alıp backstage'in yolunu tutuyor

John Cena vs. Intercontinental Champion Miz
KAZANAN - Cena

Bryan yine doktorun yanında. Oda daki gruptan "Harold" işini sevmediğini ve patronunun kötü olduğunu söylüyor. Doktor Bryan'a bu konuyla alakalı düşüncesini sorunca Bryan "patronum benim eski nişanlım, beni düğün sırasında terk etti ve beni dengesiz bir piskopat ile maça soktu. O Sırada Kane kapıyı açtı ve maskesiyle orada göründü. Bryan'ın yanına oturdu, Bryan'la bakışırlarken görüntü sona erdi.

Heath Slater vs. Santino Marella
KAZANAN - Santino

Brodus Clay & Sin Cara vs. Damien Sandow & Cody Rhodes

KAZANAN - Brodus & Sin Cara

Öfke kontrolünde son bölüme gidiyoruz. Doktor Kane'e "lütfen maskeni çıkar ve kendinden bahset" diyor. Kane maskeyi atıp anlatmaya başlıyor; "ben Devil's Favorite Demon.." Bryan, "bu kötü bir fikir.." diyor. Kane, eski sevgilisi Katie'den söz ediyor ve bir kaç insanın yangında yandığından bahsediyor. Kane, Pete Rose'a takıntılı olduğunu da belirtiyor.(Rose'a tombstone patlatmıştı geçmişte) Kane, Paul Bearer'dan ve Undertaker'dan da söz ediyor. Konuşma bitince Herold ona teşekkür ediyor ama Kane onun boğazına yapışarak "sorun değil" diyor.

R-Truth(w/ Kofi Kingston) vs. Daniel Bryan

KAZANAN - R-Truth (Count-out ile)

Triple H ringe geliyor! HHH uzun süre tezahüratları dinledikten sonra konuşmaya başlıyor;

"Herkes benim emekli olacağımı bilmek istiyor ama WWE'de "asla asla dememeyi" öğrendim. Güreşe ring'te harika anlar yaşamak amacıyla başladım. Güreş beni emekli etmeden önce, ben güreşten emekli olmalıyım. Herkes kendi kariyerinde bir dönüm noktası yaşar ve ben, daha fazla dayanmak istemedim, çocuklarımı tutamayacak kadar sakat olmak istemedim. Dönüm noktasında olduğumu şimdiye dek ilk kez söylüyorum. The Game olmak ve kıç tekmelemek istiyorum ama artık bu seviyede miyim bilmiyorum. Yapabileceğim tek şey, siz taraftarlara her şey için teşekkür etmek. Beni çok sevmeniz ya da benden nefret etmeniz önemli değil, tüm güreşçiler böyle düşünür. Biz güreşçiler, hayranlarımız için her şeyimizi verdik. Dürüstçe söylüyorum ki, siz tüm kariyerimi önemsediniz ve sizin desteklerinizle çok şey başardım. Bunun için sizlere teşekkür etmek istiyorum. The Game olmamı sağladığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Beni nasıl kabul ettiğinizi asla unutmayacağım, umarım sizleri eğlendirmişimdir. Umarım yeterince iyi işler yapmışımdır. Teşekkürler.."
HHH mikrofonu atıyor ve taraftarlar "Thank you Hunter!" tezahüratlarına başlıyorlar. The Game son tauntunu yapıyor ve ringten ayrılıyor.

Dolph Ziggler, Y2J'in müziği ile ringe geliyor ama müzik sonrasında değişiyor. Ziggler, Chris Jericho'yu bir daha asla WWE'de göremeyeceğimizi söylüyor.

Dolph Ziggler & Alberto Del Rio vs. Randy Orton & Sheamus

KAZANAN - RKO & Sheamus

Jerry Lawler backstage de Cena ile konuşuyor ve Cena'nın bu işe karışmamasını istiyor. Lawler, Cena için değil; kendi için güreşeceğini de belirtiyor. Cena "iyi şanslar" dileyip oradan ayrılıyor.

Zack Ryder vs. David Otunga

KAZANAN - ZRyder

AJ Maçtan önce girişte Night of Champions'ta CM Punk vs. Cena maçının olacağını duyuruyor.

Steel Cage Match

Jerry "The King" Lawler vs. WWE Champion CM Punk
KAZANAN - WWE Champion CM Punk

Punk maçın ardından mikrofon alıyor, Lawler'ı chinlock ile sıkıyor ve; "benim dünyadaki en iyi güreşçi olduğumu söylediğini duymak istiyorum" diyor. Ama Lawler'ın buna cevabı; "hayır!" oluyor. Punk Lawler'a işkence etmeye devam ederken Cena koşup geliyor ve görevlilere "kafesi kaldırın!" diyor. Kafes kalkar kalkmaz Punk ringten uzaklaşıyor Raw böylece son buluyor.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri