mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

[İstek]Game 2089 Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MyMick1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar game2089 nerde nasıl kod eklerim acil profil görüntüleme sistemi kurcam kuramadım yorum yada mesaj atarak geri dönünüz serverime gm alırım. 50 online daha.

/usr/game/sharedeki deil game 2089 bahsediyoruz

Neyden bahsettiğinizi anladım ancak sen olayı tam olarak anlayamamış gibisin.. Game2089, game dosyasının bir versiyonudur.. Hatta '/usr/game/share' içindeki 'version.txt' den serverın 'game' dosyasının versiyonunu öğrenebilirsin..
Lütfen itiraz etmiş olmak için itiraz etme..;)

arkadaşlar game2089 nerde nasıl kod eklerim acil profil görüntüleme sistemi kurcam kuramadım yorum yada mesaj atarak geri dönünüz serverime gm alırım. 50 online daha.

Kardeşim Game2089 diye birşey yok :) Varda Ona Diff Ekleyemessin Çünkü O Bir Dosya Vs. Değil Versiyondur :). Game Var Ona Eklersin

Ama Game Versiyonu Ve Diff in Versiyonu Uymalı. Uyumlu Olup Olmadıgını Öğrenmek İçin

/usr/game/channel1 den version.txt nin ilk başlarında game 2089 veya diğer versiyon kodları yazar eğer 2089 sa ekle.

Sana Benim Konumu Veriyim Ona Bakarak Yap :)

http://www.turkmmo.com/metin2-private-server-kurulumu/2262662-bazi-diff-kodlari.html Kolay Gelsin Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu Ayrıca Yeri Değil Bildiriyorum
:ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri