Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Çok fazla çılgınca şey yapmadım,yaptığım en çılgınca şey ilkokulda merdivenlerde 3-4 basamak atlamak olmuştur![]()
Korkmadın mı onu yaparken ?

Yaptığım en çılgınca şey herhalde akıntıya atlamaktır
Rafting yaparken atlamıştım ve su en fazla 5 derece felandı.Atladığım yer çok yüksek değildi ama atlayınca kendini toplamak çok zor oluyor.
(Rafttan atlamadık herhalde -zaten 30 santim felan yüksekliği),bir ağaç yüksekliğindeydi atladığım yer)
Çılgınca mı bilmiyorum ama yaptığım en eğlenceli şey Ankara Metrosu'nun ilk vagonuna binip sonraki durakta inip arkadaşlarla en arkaya kadar koşmaktı,kapı tam kapanırken felan giriyorduk genelde
Bazılarımız durakta kalıyordu felan..
Rafting yaparken atlamıştım ve su en fazla 5 derece felandı.Atladığım yer çok yüksek değildi ama atlayınca kendini toplamak çok zor oluyor.
(Rafttan atlamadık herhalde -zaten 30 santim felan yüksekliği),bir ağaç yüksekliğindeydi atladığım yer)Çılgınca mı bilmiyorum ama yaptığım en eğlenceli şey Ankara Metrosu'nun ilk vagonuna binip sonraki durakta inip arkadaşlarla en arkaya kadar koşmaktı,kapı tam kapanırken felan giriyorduk genelde

Bazılarımız durakta kalıyordu felan..
Son düzenleme:
okuldan kaçmak için uçurum gibi birşeyin üstünden geçtiğimizi bilirim bastığımız yer ayağımızın 3 te 1 iydi yükseklik 10m 

Yaptığım en çıldınca şey ailemden izinsiz arkadaşımla Giresun merkese gitmek oldu bunun neresinde çılgınlık var diyeceksiniz.Ben şebinkarahisardayım arada 120 km var otobüste sürekli telefonumu arıyorlardı çok kötü bir gündü çok
Para biriktirecem diye 1 ay aç gezdim
Para biriktirecem diye 1 ay aç gezdim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)