- Konular
- 555
- Online süresi
- 2mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 718
- Altın Konu
- 68
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 282
- MmoLira
- 2,295
- DevLira
- 243
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
63
OUTRİDERS İNCELEMESİ
People Can Fly'ın tutarsız yağmacı atıcısı binmeye değmez.
BİLMEM GEREK
Bu ne? Üçüncü şahıs kooperatif yağmacı nişancı 60 $
ödemeyi bekliyor
Geliştirici İnsanlar Uçabilir
Yayıncı Square Enix RTX 2060, Ryzen 5 2600 3.4GHz, 16GB RAM Çok Oyunculu
üzerinde incelendi
mi? Co-op en fazla 3 oyuncu
Out 1 Nisan
Bağlantı outriders.square-enix-games.com
59,99
AMAZON'DA GÖRÜNTÜLE
People Can Fly'ı düşündüğümde, saçma bir FPS'nin on yıl sonra havada yönlendirilebilen ve birden fazla düşmana nüfuz edebilen çılgın matkap tabancası gibi çirkin silahlarıyla hatırladığı Bulletstorm'u düşünüyorum . Bu oyunun sonunda, cesetleri 20 fitlik havaya fırlatmak ve onları patlayıcı bir namluya enerji vermek, bir sorunu çözmenin en sıradan yollarından biriydi .
Outriders'ın kutuda aynı stüdyo logosunu taşıdığına inanmak neredeyse zor, çünkü Bulletstorm'un meathead karakterlerinin alay edeceği yumuşak bir nişancı gibi görünüyor. Destiny gibi görünmek ve Gears of War gibi oynamak için çok çabalayan, şaşırtıcı derecede sığ bir yağmacı nişancı oyunu. Ama dürüst olmak gerekirse, Enoch'a daha fazla zaman harcamaktansa daha önce bahsettiğim oyunlardan herhangi birini tekrar oynamayı tercih ederim.
Gelen ilk 13 saatte arabayı çekenler ile, ben kampanyası tamamlandı ve oyun sonu "seferleri" modunda doğru bakarken beni etkilemek için hala beklediğini söyledi. Benim fikrim biraz aydınlandı: Keşif gezileri, oyunun sunduğu en iyi şeyi temsil ediyor, ancak bir alışkanlığı besleyecek kadar zorlayıcı değiller.
Oyunun altında yatan temel temellerle ilgili daha büyük sorunlarım var. Outrider'ların atış mekaniği, ganimet, seviye tasarımı ve çöpçatanlık pek iyi değil. Toplam, güvenli bir şekilde atlanabilen vasat bir b-film yağmacısı görünümüdür. Ama evet, ehliyetli bir yağmacı, bir yıl içinde sizin için doğru kaşıntıyı biraz kuru bir büyü olarak kanıtlarsa, o zaman Outriders, ganimet tanrılarının bir hediyesi gibi gelebilir.
Yani, çalıştığında. Outriders'ın lansmanının ilk birkaç günü , tüm oyun tek oyunculu olarak oynanabilse de, insanları oyunu oynamaktan alıkoyan
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ile boğuştu. Cumartesi gününün çoğunu, ana menüye geri dönmeden önce bir seferde birkaç dakikadan fazla oynamaya çalışıp başarısız olarak geçirdim, ancak Pazar günü daha istikrarlıydı. Gelecekte koşulların iyileşmeyeceğini düşünmek için bir neden görmüyorum, ancak bu temel bir kusuru mazur göstermiyor: tek oyunculu oynarken, sürekli bir internet bağlantısı gerektirir. Gerçekten geliştirici People Can Fly'ın gelecekte bir tür çevrimdışı modda yamalarını, sunucu sorunlarını azaltmak için olmasa da, en azından solo oyuncuların lanet oyunu duraklatmasına izin vermesini umuyorum (tercihen Nvidia Ansel olmadan).Önce bir tetikçi hayranı ve Destiny ve Borderlands'de günlerce zaman geçiren ikinci bir ganimet hayranı olarak, bence People Can Fly ve benim ganimet atıcılarımızda karşıt öncelikler var - her yerde zig yaparsam, Outriders zaglar. Bunu, Outriders'ın çoğunlukla küçük, artan istatistik artışlarından (artı burada yüzde 5 yakın mesafe hasarı veya artı yüzde 8 şarjör boyutundan) oluşan dört sınıf için kapsamlı sınıf beceri ağaçlarından daha iyi gösteremez. Havalı sanırım. Artımlı yükseltmeler dönüştürücü değil, daha çok Trickster'ımın av tüfeğine olan nihai ilgisi gibi belirli oyun tarzlarına yönelik ince dürtüler. Rakamların yükseldiğini görebiliyorum ve daha güçlü Kaptan düşmanlarına karşı ekstra yüzde 10 hasarın yardımcı olacağına güvenebiliyorum, ancak sonuç oyunu oynama şeklimde anlamlı bir değişiklik yaratmıyor.En sevdiğiniz Destiny silahlarında mükemmel avantaj kombinasyonunu kullanmak saatler sürebilir, ancak Outriders'da sadece birkaç tıklama.
Aynısı Outriders'ın, çoğunlukla tahmin edilebilir saldırı tüfeği, av tüfeği, DMR, keskin nişancı tüfeği ve LMG çeşitliliğini kapsayan silahları için de geçerli. Neredeyse tüm kampanyayı aynı iki veya üç av tüfeği ve tüfeğin neredeyse aynı varyantlarını kullanarak, her seferinde daha büyük bir sayı geldiğinde eskisini çöpe atarak geçirdim.
Outriders'ın cömert mod sisteminden yararlanmak için nihayet yeterli Nadir silah bulmaya başladığım kampanyanın arka yarısına kadar değildi. Bu, People Can Fly'ın oyuncuların zincirlerini çözerek en iyi duruma getirilmiş yapılar oluşturmalarını sağlayan tek alandır. Malzemeler için herhangi bir zırhı veya silahı sökmek, modlarını otomatik olarak biriktirir, böylece daha sonra küçük bir işçilik ücreti karşılığında sahip olduğunuz diğer donanımlara uygulanabilirler. Anlayabildiğim kadarıyla bu, kelimenin tam anlamıyla herhangi bir silah için, hatta Efsanevi teçhizatta bulunan güçlü kademe üç modlar için bile geçerli, bu yüzden sonunda ekstra delici hasar veya kalkan yenilenmesi gibi kapsamlı bir modüler bonus kasası elde edersiniz.
Bu türün bilindiği grindy crafting sistemlerinden oldukça radikal bir sapma. Avantajların mükemmel kombinasyonunu favori Destiny silahlarınızda kullanmak saatler alabilir, ancak Outriders'ta bu sadece birkaç tıklamadır.
mod dükkanı
Keşke o noktaya gelmek bu kadar uzun sürmeseydi. Outriders'ın çoğunluğu onun kampanyası ve neredeyse bitene kadar silah modlarıyla eğlenmeye başlamadım. Son bir patronun zorlanmasını yendikten sonra, yapmanız gereken tek şey ilgi çekici olmayan yan görevleri temizlemek ve oyun sonrası Keşif Gezileri modunda çalışmaktır; bu, yapılar için bitmeyen bir test alanından biraz daha fazlasıdır. Outriders modlarının esnekliği, en yenilikçi özellikleri olarak öne çıkıyor, ancak herhangi bir kişiliği teçhizatın kendisinden emmek gibi bir yan etkiye sahip. En son pompalı tüfeklerimin hangi rastgele özelliklere sahip olduğu pek önemli değil çünkü muhtemelen onu saatler önce favorilerim olduğuna karar verdiğim modları çakmak için içi boş bir kabuk olarak kullanacağım.Tam olarak gol attığım ilk Efsanevi, uzaylı kemiklerinden oyulmuş garip görünümlü bir saldırı tüfeği olan Thunderbird'de olan buydu. Üçüncü kademe Ultimate Storm Whip modu, Thor'un kendisinin görevlendirdiği gibi her bağlantılı atışla gökten şimşek çakan kötü bir hasar bonusu. Thunderbird, kendisinden önce gelen yaygın damla yığınından sonra anında en sevdiğim silahım oldu. Açık bir kimliği vardı. Ateş gücü, birkaç saat sonra yaygın düşüşlerle hızla geride kaldığında şaşırmıştım, ancak sonunda modlarını kullanabilmek için onu söktüm.
İlan
Doğal olarak, Fırtına Kırbacı yeteneğini en yeni tüfeğime yerleştirdim, ancak çeviride bir şey kayboldu. Uzaylı köpekleri mangal yapmak, donuk çelik bir dikdörtgenden çıktığında aynı şey değildir. Outriders bu serbest biçimli çalışırken değiştirme etrafında tasarlanmış olsa da, benim için gerçekten benzersiz ve güçlü bir şey bulma hissini azaltıyor. Sadece bu da değil, aynı zamanda en iyi modların işlenebilirliği, geçmişe dönük olarak daha az havalı olan nadir ganimetleri yapar. Üzgünüm Thunderbird, düşündüğüm kadar özel değilsin. Şimdi 80 Mjollnir silahım var.
(Resim kredisi: Square Enix)
Kavga, uçuş yok
Dostum, Outriders'ın efsanevi silahlarına bakmayı seviyorum. Fevkalade detaylı modellerin tadını çıkarmak için tamamen gereksiz bir inceleme görünümünde onlara daha fazla hayran olmak için yolumdan çekiliyorum. Sonunda bunu yapmaya devam ettiğimi fark ettim çünkü sarkık silahlarımı zar zor görebiliyorum.Üçüncü şahıs nişancı oyunlarını gayet iyi seviyorum, ancak Outriders perspektifi kendi avantajına kullanmıyor.
En havalı silahlarınızı zar zor görebileceğiniz bir ganimet atıcı, mantıksız görünüyor. Kamera ekranın merkezini takip ediyor, bu yüzden Outrider'ımı çalışırken hayranlıkla izleyemiyorum. Kalın zırhının arkası her zaman ekranı tıkarken, silah namlumun sağ arka tarafını zar zor seçebiliyorum. Bu yeni bir şey değil. Birinci şahıs ganimet oyunları, oyuncuları zorlamaya motive eden nadir silahlarla yakın bağlantıları güçlendirir. Borderlands veya Destiny 2'de, yeni bir silahı donatmak neredeyse farklı bir karakteri oynamak gibidir - ekranda kendi davranışları ve tuhaflıkları olan yeni bir yüz. Outrider'ımın kesinlikle atletik hareketleri pek birikmiyor.
Cidden, tanrısal güçlerle serbest bırakmakla ilgili bir oyun için Outriders'ın neden bu kadar yatay olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Her arena, Xbox 360 dönemi Gears of War'dan (People Can Fly üzerinde yoğun bir şekilde çalışılan bir dizi), her oyuncu karakterinin yere sağlam bir şekilde yapıştırılmasına kadar, bel hizasındaki olaysız bir ızgaradır. Güzel bir hareketli atlama, Hilebazımın ışınlanma yapısıyla veya Ateş Büyücüsü'nün ateş toplarıyla mükemmel bir şekilde eşleşirdi.
Önde gidenlerin şaşırtıcı hız sorunu da yardımcı olmuyor. Gerçekten heyecan verici birkaç parça patron dövüşünün yanı sıra, her bir seviye, kordon altına alınmış bir arenadan diğerine ara sıra radyo üzerinden açıklama yaparak bir sprinttir - bu utanç verici çünkü oynanabilir bölgelerin dışındaki skybox'ı dolduran ortamlar düzenli olarak nefes kesicidir.
İlan
Devasa, harap bir şehir, uçsuz bucaksız çöl veya 300 metrelik bir kaya uzaylısı ufku süslediğinde ekran görüntüsü anahtarımı parçalamaya devam ettim. Etrafındaki dünyanın etkileyici ölçeği, savaş bölgelerini karton dioramalar gibi hissettiriyor. Odadaki her şey ölene kadar açılmayacak olan bir moloz yığını veya kapı üzerinde kaç kez "Yolu Temizlemek için E'yi Tutmak" zorunda kaldığımı anlatamam. 12 saat pes etmeyen bir model.
(İmaj kredisi: İnsanlar Uçabilir)
Güç gezisi
Ayrıca sınıfa özgü büyülü yeteneklere büyük bir odaklanma var. Sadece kötüleri yakından öldürerek sağlığını ve kalkanlarını geri kazanabilen bir Hilebaz yetiştirdim. Başladığınız en büyük hasar veren beceri olan Temporal Blade (ki bu daha çok hedefleri sonunda patlamadan önce iskeletlerine indiren bir şok dalgasıdır), bana zamanla açılan bir veya iki saldırı becerisinden daha iyi hizmet etti, bu yüzden sadece kaldım. boyunca.Bana uyar. Kötü bir adamın içini dışını yapmaktan asla bıkmadım, ama sonunda güçlerin ne kadar hantal hissettirdiği beni rahatsız etti. Savaş döngüsü, Doom 2016'nın ateş / zafer / öldürme testere ritmine benzer, ancak Outrider'ım zarif Doomguy'a kıyasla uyuşuk. Outrider'ların yetenekleri genellikle ekstra bir vuruş gerektirir ve bunu yaparken genellikle sizi yerinde dondurur. Kapak sistemi de sürekli bir hayal kırıklığı kaynağıdır. Outrider dinlemeden önce genellikle boşluk çubuğunu iki veya üç kez kırmak zorunda kaldım, hepsi de suratımdan vurulurken. Grubun en manevra kabiliyetine sahip sınıfını oynasanız bile, hareket oyunun güçlü yönlerinden biri değildir.
Yapay zeka sizi asla bırakmaz veya gözden kaçırmaz. Cildiniz açığa çıkarsa, mermilerle dökülür. Her hasar verdiğimde sağlığına kavuşan Technomancer karakterim için dövüşler biraz daha kolay, ancak Düzenbaz ayakta kalmak için yemleri bitirmeye güveniyor - Outriders'ın süngerimsi Kaptan kötüleri minyonlarını saymaya başladığında biraz daha zor. Ölçeklenebilir zorluk seviyeleri burada işe yarar. Zorluk, duraklatma menüsünde herhangi bir zamanda değiştirilebilir. Daha düşük bir seviye, iyi ganimet için daha kötü şans anlamına gelir. Kademeler, 15. seviyeye kadar ölçeklenir, ancak zamanımın çoğunu, oyunun normalden zor olarak gördüğü Kademe 3 ila 5 arasında zıplayarak geçirdim.Outrider dinlemeden önce genellikle boşluk çubuğunu iki veya üç kez kırmak zorunda kaldım, hepsi de suratımdan vurulurken.
İşbirliği kesinlikle gidilecek yol gibi görünüyor. Her dövüş, yanımdaki bir veya iki takım arkadaşımla aggroyu paylaşmak için hemen daha dengeli hissettirdi - bunlardan biri etki alanı iyileştirmesi olan destek odaklı Technomancer olduğunda daha da iyi. Oynayacak arkadaşlarınız yoksa diğer oyuncularla eşleşmenin o kadar da kötü olmamasını diliyorum. Şu anda belirli bir keşif seferinde eşleştirme yapmanın bir yolu yok, bu nedenle tek başına bir operatör olarak yapabileceğiniz en iyi şey bir rando oturumuna katılmak ve sizin yaptığınız bir seferde oynamak istemelerini ummaktır. Birisi katılmak için de beklemek seni , ama bu benim parti açık tutmak rağmen bana tek sefer olmadı.
Yine de nihayet katıldıklarında onlarla konuşmak için iyi şanslar. Yerli sesli veya yazılı sohbet yok ve People Can Fly, bunu eklemeyi hiç planlamıyor.
İlan
(İmaj kredisi: İnsanlar Uçabilir)
aykırı değerler
BU OUTRİDERS KILAVUZLARIYLA GERÇEK GÜÇ KAZANIN
(Resim kredisi: Square Enix)
Outriders sınıfları :
Outriders Trickster'ı seçmek için hangi yol : Güçlü erken kurulumlar.
Outriders Pyromancer : Ateşli başlangıç becerileri.
Outriders Devastator : En iyi tank kurulumları
Outriders Technomancer : Takımınızı destekleyin
People Can Fly, Outriders'ın bir hizmet oyunu olmadığı piyasaya sürülmeden önce çok netti - bir yol haritası yokveya gelecekteki genişlemeler için zamanlama ayarlayın. Zaten burada olan şey oyunun ne olduğu. İçeri girmeyi bilmeseydim, kampanyaya kredi açtığımda çok şaşırırdım, çünkü her şey çok önemsiz geliyor. Hikaye, uzun süredir terk edilmiş bir koloni gemisinden kaynakları aramak için insanlığın yeni ana gezegeni Enoch'ta bir yolculuğa çıkan son Outrider'lardan biri olan oyuncunuzu (temelde seçkin askerler) takip ediyor. Önceleri Outrider'ınız Değiştirilmiş olur, bu temelde Destiny'den temel Işık güçlerine sahip olmak gibidir, ancak farklı bir özel isimle. Devam edebilirdim, ancak ses hatalarıyla yarı mahvolmuş birkaç eğlenceli ara sahneden başka, bir oyunsonu oluşturmaktan başka bir amacı yok gibi görünen sıkıcı bir hikaye.
Ve sonra oyunsonu gerçekleşir ve şaşırtıcı bir şekilde çıplak kalır. Hafta sonumun büyük bir bölümünü, tekrarlar yoluyla bir düzineden fazla zorluk seviyesinin kilidini açtıkça çok daha zorlaşan ~ 15 zorlu görevden oluşan dönüşümlü bir havuz olan Outriders 'Expeditions çevresinde geçirdim. Ganimet ödüllerinin kalitesi, onları ne kadar hızlı tamamladığınıza bağlı olarak artar ve azalır, ancak kadro bir kez bile silinirse, baştan başlamanız gerekir.
Mass Effect 3'ün şaşırtıcı derecede eğlenceli çok oyunculu modunun en zorlu koşularına benzer şekilde, arkadaşlarımla birkaç saat kaybedebileceğim temiz küçük bir mod. Kendi kendine iyileştirmelerle ilgili bir teçhizatı optimize etmedikçe Expeditions oynamanızı tavsiye edeceğim tek yol budur. Bununla birlikte, tek gerçek ilerleme, aynı görevlerin daha da zor versiyonlarının kilidini açma dürtüsüdür. Outriders'ın süngerimsi savaşı konusunda çok daha ileri gidecek kadar tutkulu değilim.
Sanırım bu Outriders ile işim büyük ölçüde bittiği anlamına geliyor. Burada, sınıfın en ince ayrıntısına kadar özelleştirilmesi için muza giden insanlar için bir şeyler var - tüm bu kademeli sınıf artışları muhtemelen en min-max arkadaşlarım için bir rüya. Outriders'ın temelleri, orada bulunanlar kadar iyi olsaydı, bu tür şeyler hakkında heyecanlanmak daha kolay olurdu. Game Pass, aradığınız şeye bağlı olarak oyuncuları yanlış veya doğru şekilde ovuşturan böyle bölücü bir oyun için mükemmel bir yuva gibi hissediyor. PC Game Pass abonelerinin aynı teklifi almaması utanç verici, ancak Outriders'ın her iki şekilde de güvenli bir atlama olduğunu düşünüyorum.