hahahaÇok fazla çılgınca şey yapmadım,yaptığım en çılgınca şey ilkokulda merdivenlerde 3-4 basamak atlamak olmuştur![]()

İyiymiş.Yaptığım en çılgınca şey herhalde akıntıya atlamaktırRafting yaparken atlamıştım ve su en fazla 5 derece felandı.Atladığım yer çok yüksek değildi ama atlayınca kendini toplamak çok zor oluyor.
(Rafttan atlamadık herhalde -zaten 30 santim felan yüksekliği),bir ağaç yüksekliğindeydi atladığım yer)
Çılgınca mı bilmiyorum ama yaptığım en eğlenceli şey Ankara Metrosu'nun ilk vagonuna binip sonraki durakta inip arkadaşlarla en arkaya kadar koşmaktı,kapı tam kapanırken felan giriyorduk genelde
Bazılarımız durakta kalıyordu felan..
Yaptığım en çıldınca şey ailemden izinsiz arkadaşımla Giresun merkese gitmek oldu bunun neresinde çılgınlık var diyeceksiniz.Ben şebinkarahisardayım arada 120 km var otobüste sürekli telefonumu arıyorlardı çok kötü bir gündü çok![]()
Para biriktirecem diye 1 ay aç gezdim![]()
Bilirim bilirim bende izmire fuara gitmek için aynını yaptıydım 
Biliyorum bunu bindiğim günkü halimi görecektiniz daha yeni 1 ay oluyor inince bacaklarım kitlenmiş yürüyemedim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)