Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

bu gemi alphayı yapar mı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nukrocuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 954

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bence rahat yaparsın:)

ben ilk alphamı yaptığımda gemim 7 flax goli 12 lf3 2 bo2 full hızdı ve hiç patlamadan yaptım bu gemiyle kaçarak elit harcamadan 1 veya 2 güne alphayı bititirsin hemde çok rahat konfigrasyonu ise kritallona gelene kadar 2 konfinin içinede ful hız koy droitlere ise 1in içini isteidğin gibi yap kalkan çok olsun 1 de 2 de ful kalkan olsun çünük lag olunca direk 2 ye atman gerekiyor tallinlerde tallonlarda geminin içine 6 hız 4 kalkan droitler 4 lf3 3 bo2 koy çünkü seri kesmen için tallonlar zaten çok yavaş prolara gelince acayip hızlı olmalısın yaratığa tıklayınca tıklayamassan gemi proların ortasına düşer birde lag olursa kurtulma ihtimalin zor dediğim gibi çok hızlı ol tıklarken dikkatli tıkla ya da kopen ve ya open stealth kullan oto click için

Evet bende bu siteden aldım şimdi yeniden bir üyelk al telefonu flen dogrula sonra serveri kurunca pendıng/runnıng yazıyor onlar bitinse server on diyince sakına servera girme 20dakika bekle sonra gir olur (

Edit:// pardon yanls yere yazmısm :D

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri