Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Darkorbit yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serhat5757
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 653

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

öncelikle 2bin urilik yani full elit hız jenaratörü al sonra pbdo bota bedava koyablrsn eğer kbot gibi markalı botlardan lisans alırsan (45tl civarı 1 ay) onlara koyarsın kbot flen bunlar pbdodan daha iyi toplar öyle biliyorum neyse sen istedigine koy çarını sonra 5 gün flen full botda dursun imkanın varsa sonra forumda tekrar konu paylaş yardımcı oluruz alcakların konusunda.

kbotmu 1,5haftadır yein srüüm çıkaramayan kbotmu
ibot dyosna oda günde 2sürüm çıakrıyo uğraştırıyo + saattte katlayıcı ile 600u kasanlar va rtoplama sı kötüleşti artık ibotun en iyi pbd bot toplamada en iyi kapı ypan ibot ve o.s

bana pbd botun indirme linkini verirmisiniz forumda baktımda bulamadım herkez onu konuşuyor bnde onu yapaym :)

öncelikle 2bin urilik yani full elit hız jenaratörü al sonra pbdo bota bedava koyablrsn eğer kbot gibi markalı botlardan lisans alırsan (45tl civarı 1 ay) onlara koyarsın kbot flen bunlar pbdodan daha iyi toplar öyle biliyorum neyse sen istedigine koy çarını sonra 5 gün flen full botda dursun imkanın varsa sonra forumda tekrar konu paylaş yardımcı oluruz alcakların konusunda.

Kbot pbdodan daha mı iyi toplar güldürdün beni :m08:

konu başlığı konuyu içermiyor .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri