- Konular
- 112
- Reaksiyon Skoru
- 62
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
öncelikle 2bin urilik yani full elit hız jenaratörü al sonra pbdo bota bedava koyablrsn eğer kbot gibi markalı botlardan lisans alırsan (45tl civarı 1 ay) onlara koyarsın kbot flen bunlar pbdodan daha iyi toplar öyle biliyorum neyse sen istedigine koy çarını sonra 5 gün flen full botda dursun imkanın varsa sonra forumda tekrar konu paylaş yardımcı oluruz alcakların konusunda.
kbotmu 1,5haftadır yein srüüm çıkaramayan kbotmu
ibot dyosna oda günde 2sürüm çıakrıyo uğraştırıyo + saattte katlayıcı ile 600u kasanlar va rtoplama sı kötüleşti artık ibotun en iyi pbd bot toplamada en iyi kapı ypan ibot ve o.s
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bana pbd botun indirme linkini verirmisiniz forumda baktımda bulamadım herkez onu konuşuyor bnde onu yapaym 

- Konular
- 53
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
öncelikle 2bin urilik yani full elit hız jenaratörü al sonra pbdo bota bedava koyablrsn eğer kbot gibi markalı botlardan lisans alırsan (45tl civarı 1 ay) onlara koyarsın kbot flen bunlar pbdodan daha iyi toplar öyle biliyorum neyse sen istedigine koy çarını sonra 5 gün flen full botda dursun imkanın varsa sonra forumda tekrar konu paylaş yardımcı oluruz alcakların konusunda.
Kbot pbdodan daha mı iyi toplar güldürdün beni :m08:
- Konular
- 89
- Online süresi
- 8m 2s
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 114
- MmoLira
- 19
- DevLira
- 0
konu başlığı konuyu içermiyor .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)