HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Forumda Yeniyim Konuyu YAnlış Yere Açtıysam Özür Dilerim...
Arkadaşlar Ben Üyeliğimi Aktifleştirip Konularımı Rahatça Açmak İstiyorum Fakat Üye Aktifleştirmek Gerekiormuş.
Eğer Doğruysa Bana Acil Yardım Edin Şimdiden Teşekkürler..
~~NoT~~:Birçok Arkadaşım Aynı Hatayı Alıyor...
~~Hayırlı Forumlar~~:ka19:
Arkadaşlar Ben Üyeliğimi Aktifleştirip Konularımı Rahatça Açmak İstiyorum Fakat Üye Aktifleştirmek Gerekiormuş.
Eğer Doğruysa Bana Acil Yardım Edin Şimdiden Teşekkürler..
~~NoT~~:Birçok Arkadaşım Aynı Hatayı Alıyor...
~~Hayırlı Forumlar~~:ka19:
Eğer Metin2 Pvp Server Tanıtımı Yapmak İçin Diyorsanız
TM Üye Olamadım Diyenler | TM Üye Hakkında Bilgi |
Bu Konuyu Okumanızı Tavsiye Ederim.
TM Üye Olamadım Diyenler | TM Üye Hakkında Bilgi |
Bu Konuyu Okumanızı Tavsiye Ederim.
Ben Metin2 Hile Bölümünnn Ordan Sağ ŞEriti Çekerken Aşağıda Kırmızı Yazı İle
BU BÖLÜME KONU AÇABİLMEK İÇİN TM ÜYE OLMAK GEREKİR. NASIL TM ÜYE OLACAĞINIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN
Çıkıordu Tıkladım ama
HepMmo, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
BU BÖLÜME KONU AÇABİLMEK İÇİN TM ÜYE OLMAK GEREKİR. NASIL TM ÜYE OLACAĞINIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN
Çıkıordu Tıkladım ama
HepMmo, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:
- Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
- Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.
MEtin2 Privite Serverler Bölümünede Aynısı Oldu Konuya Baktım Ama Ayrıntılı Bir Bilgi Alamadım Ben Zaten Tm ya Üyeyim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)