Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

[Bunu Nasıl Engellerim]Oto Pack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thehero09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Nasıl Masraflı ?

bak sımdı en yakın elektronik eşya satan mağzaya gidiyorsun
sonra ordan bir 4 Gb Ram 1Gb Ekran Kartı 2.5Ghz Yani İyi Bir Bilgisayar Alıyorusn
Sonra eve gelıp metın2yı yukledınmı sorun cıkmaz :) :)

bak sımdı en yakın elektronik eşya satan mağzaya gidiyorsun
sonra ordan bir 4 Gb Ram 1Gb Ekran Kartı 2.5Ghz Yani İyi Bir Bilgisayar Alıyorusn
Sonra eve gelıp metın2yı yukledınmı sorun cıkmaz :) :)

Pc performans parçalarıyla browser hatasını nasıl ilişkilendirdin? Bayılıyorum sizin bu zeka gücünüze .
-----------------------------------------------------------
Internet Explorer aç.
Araçlar > internet seçenekleri > gelişmiş - "Her komut dizisi hatası için bir hata iletisi göster" devre dışı bırak ve "Kod hata ayıklamasını devre dışı bırak "seçeneğini etkinleştir.

Başlat - çalıştır - Regsvr32 urlmon.dll yazıp entera bas. Bur uyarı gelecek onu onayla.
Internet Explorer açıp - araçlar - internet seçenekleri - gelişmiş - tarama altında "üçüncü taraf tarayıcı uzantıları etkinleştir" kaldırın.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Pc performans parçalarıyla browser hatasını nasıl ilişkilendirdin? Bayılıyorum sizin bu zeka gücünüze .
-----------------------------------------------------------
Internet Explorer aç.
Araçlar > internet seçenekleri > gelişmiş - "Her komut dizisi hatası için bir hata iletisi göster" devre dışı bırak ve "Kod hata ayıklamasını devre dışı bırak "seçeneğini etkinleştir.

Başlat - çalıştır - Regsvr32 urlmon.dll yazıp entera bas. Bur uyarı gelecek onu onayla.
Internet Explorer açıp - araçlar - internet seçenekleri - gelişmiş - tarama altında "üçüncü taraf tarayıcı uzantıları etkinleştir" kaldırın.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Onunla Ilıskılendırmedım kardesım ben saka yaptım ozellık soylememın nedenı daha ıyı ve hızlı bılgısayar anlamına gelmesıydı anlamıyacak kadar zekısın .)

Onunla Ilıskılendırmedım kardesım ben saka yaptım ozellık soylememın nedenı daha ıyı ve hızlı bılgısayar anlamına gelmesıydı anlamıyacak kadar zekısın .)

mesaj kasmak için adamın konusunu kirletme o zaman. adam kendisine şaka yapılsın diye konu açmamış

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri