C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek Arka planda tıklama ve tuş basma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan verdereremem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 244

verdereremem

Level 1
Üye
Konular
1
Online süresi
1d 15h
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
1 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
7
MmoLira
425
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar, ben gf metin2de genelde yapay zeka ile görüntü tanıma ve makro mantıgında calısan scriptler yazıyorum kendim için. Ancak mouse imlecini kullanamıyorum makro olduğu için, yine makro gibi kullanmak istiyorum ama sanki her clientte kendı ıcın olan sanal bi imleç yazdığım koordinatlara yada tuşlara tıklama yapsın istiyorum. Piyasadaki botlar gibi arka plan tıklama ve tuş basma işini çözmeye çalışıyorum ama bir yerde tıkandım.

1. Neler Hazır?​

• Focus Fix Olayı: Cheat Engine ile oyunun odak gidince yazdığı adresi bulup Python ile dondurdum. Şu an oyun arkadayken bile CPU düşmüyor, hafıza tarafında kendini hep en önde sanıyor.İmza olarak aldım.( mov [ecx+18], al -> 88 41 18)
  • Pencere Yakalama: win32gui ile pencereyi PID ve başlık üzerinden sıkıntısız yakalıyorum.

2. Deneyip de Olmayanlar​

Pencere arkadayken (de-focus) her yolu denedim ama oyun tık demiyor:

• Standard PostMessage ve SendMessage ile koordinat bazlı sağ tık yolladım, yemedi.
  • WM_ACTIVATE ve WM_SETFOCUS gibi "çakma fokus" mesajlarıyla pencereyi uyandırmaya çalıştım, yine olmadı.
  • Tıklamadan milisaniyeler önce WM_MOUSEMOVE ile "mouse bak buraya geldi" diye kandırmaya çalıştım, sonuç sıfır.
  • pydirectinput ile DirectX seviyesinde basmayı denedim, o da işlemedi.
  • Pencere içerisinde ve cursor tıklanmak istenen yerde ise ozaman tüm yollar ile tıklama yapıyor ancak pencere dışındaysa cursor hiçbir şekilde tıklatma yapamıyorum.

Bu olayı nasıl aşabilirim?​

• Piyasada örnek çoklu client balık botları var her clientte aynı anda tıklama yapıyor onlar tıklama ve tuşları nasıl yolluyor acaba?
  • Interception Driver falan kursak bu donanımsal kontrolü tamamen delebilir miyiz?

Cevap verenlere şimdiden çok teşekkürler

Direkt dediğiniz gibi mouse ile tıklatma olayına çok odaklanmadım fakat c++ ve python yardımı ile ilgili balığın koordinatını bulup, click fonksiyonunu tetikleyerek yapabilirsiniz.

Direkt dediğiniz gibi mouse ile tıklatma olayına çok odaklanmadım fakat c++ ve python yardımı ile ilgili balığın koordinatını bulup, click fonksiyonunu tetikleyerek yapabilirsiniz.
Hocam ben örnek olarak oyuna sokup otomatik olarak görevleri açtırip resim islemeyle istenen görev yoksa otomatik karakter attiriyorum. Ancak bende durum şöyle oluyor diyelim ekranda 13 client var sırayla cursor hepsini geziyor işlemleri sırayla yapıyor. Ben bunu makro ile yapabiliyorum. Yapmak istediğim şey 13 pencere de aynı anda görevleri açması ve karakter atmaya tıklaması. Yine her client kendi içinde koordinat bazlı tıklama yapacak ancak aynı anda olması için gerçek cursor yerine ram kısmından yapmam gerek sanırım. Bunu yapmaya çalışıyorum ama yapay zeka ile çok sağlıklı ilerleyemedkm

Hocam ben örnek olarak oyuna sokup otomatik olarak görevleri açtırip resim islemeyle istenen görev yoksa otomatik karakter attiriyorum. Ancak bende durum şöyle oluyor diyelim ekranda 13 client var sırayla cursor hepsini geziyor işlemleri sırayla yapıyor. Ben bunu makro ile yapabiliyorum. Yapmak istediğim şey 13 pencere de aynı anda görevleri açması ve karakter atmaya tıklaması. Yine her client kendi içinde koordinat bazlı tıklama yapacak ancak aynı anda olması için gerçek cursor yerine ram kısmından yapmam gerek sanırım. Bunu yapmaya çalışıyorum ama yapay zeka ile çok sağlıklı ilerleyemedkm
Oyunun click fonksiyonları var. Bu fonksiyonlar ile tıklama yaptırabilirsin. Python kısmını dump etmek kolay, fonksiyon isim listesini bulabilirsin. Bu isimlere göre uygun fonksiyonu test ederek bulduktan sonra sadece otomasyona dökmek kalıyor. Nerelerede tıklatacaksın, ne yaptıracaksın senin senaryona bağlı. C++ düzeyinde istiyorsan da IDA gibi programlar ile direkt fonksiyon adresini bulup işlem yaptırabilirsin. Python tarafına hiç gerek kalmaz. Ama başlangıç olarak python dump yapıp oradaki fonksiyonları denemeni öneririm.

Şu an mesela fish click fonksiyonunu kullanıyorum ben. Mouseumu bloklamıyor ama balık neredeyse oranın koordinatını verip click attırabiliyorum. Aynı şekilde oyun içinde de click kısmını bu şekilde araştırabilirsin. Elimde olsa fonksiyonu verirdim ama maalesef oyun içi click fonksiyonu bende de yok. Yine takıldığın yer olursa yazarsın, bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım. Çok iyi değilim ama iyi kötü yardımım dokunur belki

Oyunun click fonksiyonları var. Bu fonksiyonlar ile tıklama yaptırabilirsin. Python kısmını dump etmek kolay, fonksiyon isim listesini bulabilirsin. Bu isimlere göre uygun fonksiyonu test ederek bulduktan sonra sadece otomasyona dökmek kalıyor. Nerelerede tıklatacaksın, ne yaptıracaksın senin senaryona bağlı. C++ düzeyinde istiyorsan da IDA gibi programlar ile direkt fonksiyon adresini bulup işlem yaptırabilirsin. Python tarafına hiç gerek kalmaz. Ama başlangıç olarak python dump yapıp oradaki fonksiyonları denemeni öneririm.

Şu an mesela fish click fonksiyonunu kullanıyorum ben. Mouseumu bloklamıyor ama balık neredeyse oranın koordinatını verip click attırabiliyorum. Aynı şekilde oyun içinde de click kısmını bu şekilde araştırabilirsin. Elimde olsa fonksiyonu verirdim ama maalesef oyun içi click fonksiyonu bende de yok. Yine takıldığın yer olursa yazarsın, bilgim dahilinde cevaplamaya çalışırım. Çok iyi değilim ama iyi kötü yardımım dokunur belki
başlayacak noktayı bulmaya çalışıyorum da yapay zeka üzeirnden gidince ortalık sürekli karışıyor. dinput8.dll içinden yollamak gibi bişeyler gördüm dediğin olayıda araştıracagım teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri