farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Rubinum2 de arka plan tuş gönderme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xMysterious
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 335

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba;

Her sunucuda arka plan bypass ı yaptıktan sonra dinput8.dll ile tuş gönderebiliyoruz ama bunu rubinum2 de gönderemiyoruz rubinum2 de arka planda tuş göndermek için nasıl bir yol izlemeliyiz yardımcı olabilirmisiniz

Tüm oyunların kendi kütüphanesi vardır sanal klavye için, bu sanal klavyeyi kullanan fonksiyonu bulup senin ihtiyacın olan tuşa karşılık gelen adresi alıyorsun daha sonra kendi kodlarının içine koyuyorsun. Cheat Engine kullanarak oyunun sanal klavyesine erişebilirsin, en ilkel yöntem ise değişen değer/değişmeyen değer şeklinde bilinmeyen değer taraması yapmak.

Tüm oyunların kendi kütüphanesi vardır sanal klavye için, bu sanal klavyeyi kullanan fonksiyonu bulup senin ihtiyacın olan tuşa karşılık gelen adresi alıyorsun daha sonra kendi kodlarının içine koyuyorsun. Cheat Engine kullanarak oyunun sanal klavyesine erişebilirsin, en ilkel yöntem ise değişen değer/değişmeyen değer şeklinde bilinmeyen değer taraması yapmak.
oyun ön planda dinput8.dll çalışıyor ama arka planda iken çalışmıyor gerekli tüm backguard bypass ları sağlıyorum lakin bu mümkün olmuyor rubinum2 sunucusunda dxd9 mı ne onla alakalımı bilmiyorum rubinumda nasıl bir yol izlemem gerekli bilen varsa çok sevinirim

Kanka bunu dinput olmadan yapmanın bir yolu var SANIRIM fonksiyon kullanarak tuş gönderebiliyorsun ama oyunda her şeyi ögrendim bi şunu ögrenemedim :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri