Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

1.600.000 vurus bugu video gerçek !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan monkeyyusuf000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

aokinferno eywalah kardes herkes senın gıbı olsa bu forum boyle olmaz mılet bı bug buluyo ö.m atın verıcem bılmem ney yalan atıp duruyo forum ıyıce kirlendı duzen dıye bısey yok

aokinferno eywalah kardes herkes senın gıbı olsa bu forum boyle olmaz mılet bı bug buluyo ö.m atın verıcem bılmem ney yalan atıp duruyo forum ıyıce kirlendı duzen dıye bısey yok

Aynen bug buldum ö.m atın diyen adamın postunda 200 yorum oluyor biz hile paylaşıyoruz küfür yiyoruz. Şimdi bi keylogger yapsam konu açıp özelden hile vericem desem milleti kandırsam yeridir yani. Gel gelelim o kadar şerefsiz değilim

bi sitedaha vardı adını tma hatırlıyamadım o sitede elite pvp gibi ama rusçam yok googledende tam anlamıyom elite pvprsdede ingilizce bok gibi ondan ablama çevittiriyom anlıyo o ben az anlıyom ama sonuçta o ite yararlı bide sitednin aını söledikya eminin en a z25kişi girdi la şimdi o siteye ourbeidrhan dediğinde hucum yaptıalr siteye bi b*k anlmayıp çıkıtlar ben burda konuşma olduğu için varım hilesi için değil :d buarada video bal gibi gereçk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri