HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Çok eskıden chet le yapılıyordu benım fotom var 3.6000 vuruyorum 

İyi takip etmiyorum sadece İngilizcem iyi. Orada bir çok kullanışlı paylaşım yapılıyor ama buradakilerin haberi yok. İyi birşeyler yakalayınca Türkçe + Videolu anlatımla paylaşıyorum. E tabi 41/4 oranında virus olunca küfür yiyoruz.
selam
bu forumda bir çok şey paylaşılmıyor , adamın videosu doğru , bunu sağlayan scripte WP . neyse herkez bu program ve scriptleri kullansa oyunun tadı kaçar , bilmeyenlere fazla öğretmeyeceksin ki sen rahatca oynayasın - kasılasın zihniyetinden dolayı türk forumlarında paylaşılmıyor .
elitepvp de nicim inferno68 , gahnın ve WP vacumclean gibi bütün scriptlerii de ara sıra deniyorum , onurbedirhanın dediği gibi programlar yumuşak virüslü (zararsız ) .
bilip bilmeden yorum yapan arkadaşlar ingilizcenizi geliştirin girin araştırın, burada milletin devlet sırrı gibi sakladığı buglar orada havada ucuşuyor . konuyu açan arkadaşada +rep yapmayı unutmayın
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...