HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
onubedır han cok cakalsın bılıyonmu elıtepwpersı ıyı takıp edıyonbakın onur bedırhan nedıyo kulanan coktan banlandı demkkkı gercekmıs hıle
DdddD.dDd: buda sıze kapaakkk
İyi takip etmiyorum sadece İngilizcem iyi. Orada bir çok kullanışlı paylaşım yapılıyor ama buradakilerin haberi yok. İyi birşeyler yakalayınca Türkçe + Videolu anlatımla paylaşıyorum. E tabi 41/4 oranında virus olunca küfür yiyoruz.
İyi takip etmiyorum sadece İngilizcem iyi. Orada bir çok kullanışlı paylaşım yapılıyor ama buradakilerin haberi yok. İyi birşeyler yakalayınca Türkçe + Videolu anlatımla paylaşıyorum. E tabi 41/4 oranında virus olunca küfür yiyoruz.
ahahahahah
D bu forumdakılere bısey paylasmıycan onubedırhan kufur yersın ıyılık yaramıyo bunlara.İyi takip etmiyorum sadece İngilizcem iyi. Orada bir çok kullanışlı paylaşım yapılıyor ama buradakilerin haberi yok. İyi birşeyler yakalayınca Türkçe + Videolu anlatımla paylaşıyorum. E tabi 41/4 oranında virus olunca küfür yiyoruz.
Trade bot gibi bir sürü bot paylaşılıyor.Sonra bug felanpaylaşılıyor.Gerçekten çok güzel bir site

Trade bot gibi bir sürü bot paylaşılıyor.Sonra bug felanpaylaşılıyor.Gerçekten çok güzel bir site![]()
İşte oradakiler bilgili insanlar. Test ediyorlar çalışıyorsa onaylanıyor. İçinde 4-5 virüs olmuş kimsenin umrunda değil. Yazılımdan kaynaklı olduğunu biliyor adamlar. Buradakiler uçmuş 1 tane virüs olsa bile ana bacı küfür yiyoruz
beyler hile gerçek adam global avrupa 1 de 1. klanın başkanı sıralamada biraz gerilerde bu adam hep böyle vuruyor eğer videoyu tekrar dikkatli bir biçimde izlerseniz çoğu geminin daha kalkanın bile bitmeden kesildiğini fark edeceksiniz bu arada adam banlanmadı hala oyunda nasıl oluyorsa artık
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...