OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

1.600.000 vurus bugu video gerçek !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan monkeyyusuf000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bi bulsak varya gider 4-5e orda gelen ubere 3-4 atarız :D

1-2 yıl önce lanet gelsin ingilizceye diyerek çalışıyordum.
Şimdi elitpvprs ten hileleri anlamak için yazın bile ingilizce kursuna gidiyorum.Bir ingiliz kadar olmasada turistlerle muhabet edecek duruma geldim ve baya işime yaradı bu dil sayesinde oyunda 20-30 tane arkadaşım oldu ve şimdi Üniversite içinde ingiltereye gidiyorum.
Siz siz olun yabancı dilleri öğrenmeye özen gösterin.

selam
sen öyle sanmaya devam et fatihking54 .
arkadaşlar alın size gahnın skript deposundan bir iki program ben sadece tradebot , Darkorbit Multi Fighter , configuration manager i tevsiye edebilirim.
millet gibi linkinide saklamayacağım
çoklu ucuş modu ; gurubundakiler senin hedefine otomatik kitleniyor seçtiğin mermi ve roketlerle anında herkez saldırıyor ve takip ediyor puanlar her kese yazılıyor.
trade bota ; almak istediğin ekipmanı seç , crediti , saati ve kaç dakika- saniye önce basacağını gir o ihaleye girsin sen uyu ( gece ve sabah için kullanım mantıklı .
configuration menegerde ; muhtelif konfilerini hazırla simültane olarak savaştır kimin kazandığını gör , ona göre hareket et
iyi uçuşlar rep mep vermeyin , isteyenlere verirsiniz

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri