xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Yetenek bugu bug team

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan avatarklan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 53
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar payladım bug team ayrıcalığı olsun
Kaç Yaşındasın Bilmiyorum Ama Biraz Kendin Ol Özenti Olma.Bunu Bir Abi Tavsiyesi Olarak Al.

Kaç Yaşındasın Bilmiyorum Ama Biraz Kendin Ol Özenti Olma.Bunu Bir Abi Tavsiyesi Olarak Al.

1 sizin hiç bir bugunuz yok biz 8 tane payladık
2 özenti olsaydı siz ne yapsaydınız aynısını yaparız
3 siz 18 mi 17 mi ne aldınız bunu altında kalanların hakkı ne onları ayırıyorsunuz ama biz 16 - 14 yaş aldık

1 sizin hiç bir bugunuz yok biz 8 tane payladık
2 özenti olsaydı siz ne yapsaydınız aynısını yaparız
3 siz 18 mi 17 mi ne aldınız bunu altında kalanların hakkı ne onları ayırıyorsunuz ama biz 16 - 14 yaş aldık
Hiç Bugumuzun Olmadığını Nerenden Çıkardın.Bizim Grubumuzun Amacı Bugları Bulup Grubumuz İçinde Paylaşmak ve Olabildiğince Uzun Süre Kullanmaktır.Şu An Bug Sayfamızda

2 Zeta
8 Adet Normal Oyun İçi

Bug Vardır.Ek Olarak Biz Sürekli Yetenek Açmak İçin Uğraşmıyoruz Bug'umuz Sayesinde Yeteneğimiz Sürekli Açık. @onurbedirhan2Yanlışmıyım Hacı :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hiç Bugumuzun Olmadığını Nerenden Çıkardın.Bizim Grubumuzun Amacı Bugları Bulup Grubumuz İçinde Paylaşmak ve Olabildiğince Uzun Süre Kullanmaktır.Şu An Bug Sayfamızda

2 Zeta
8 Adet Normal Oyun İçi

Bug Vardır.Ek Olarak Biz Sürekli Yetenek Açmak İçin Uğraşmıyoruz Bug'umuz Sayesinde Yeteneğimiz Sürekli Açık. @onurbedirhan2Yanlışmıyım Hacı :)

Sonuna kadar haklısın kardeşim. Verilen yardımcı programlar da cabası. Aslında pbdo-bot'un yeni crackini bile paylaşmayacaktım ama biraz yararımız olsun diye paylaştım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri