- Konular
- 47
- Online süresi
- 40m 24s
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 10
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar golılerde venom,sentinel,solace,diminshe r,spectrum tasarımı olan gemilerin özel yetenekleri var[tekillik,kaleprizmatik kalkan v.benzeri] ancak bu yetenkleri 2saatte bir kullanabiliyoruz suan ogretecegım hile aslında cok basit ve cok kolay yapılıyor.
x6 haritasında[burda daha işlek] [yetenegı kullanmıs olmanız gerek]portaldan atlıyoruz ve daha dıer harıtaya gecmeden sayfayı f5lıyoruz. sonra durmadan yeniden bağlan diyo ama siz bıdaha f5 lıyosunuz ve yetegınız 2 sanıye ıcınde yenıden doluyo ben denedım calışıyo hiçbi şekildede bann alma riski yoktur
x6 haritasında[burda daha işlek] [yetenegı kullanmıs olmanız gerek]portaldan atlıyoruz ve daha dıer harıtaya gecmeden sayfayı f5lıyoruz. sonra durmadan yeniden bağlan diyo ama siz bıdaha f5 lıyosunuz ve yetegınız 2 sanıye ıcınde yenıden doluyo ben denedım calışıyo hiçbi şekildede bann alma riski yoktur

Son düzenleme:
- Konular
- 29
- Online süresi
- 7m 52s
- Reaksiyon Skoru
- 72
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 65
- DevLira
- 0
arkadaşlar golılerde venom,sentinel,solace,diminshe r,spectrum tasarımı olan gemilerin özel yetenekleri var[tekillik,kaleprizmatik kalkan v.benzeri] ancak bu yetenkleri 2saatte bir kullanabiliyoruz suan ogretecegım hile aslında cok basit ve cok kolay yapılıyor.
x6 haritasında[burda daha işlek] [yetenegı kullanmıs olmanız gerek]portaldan atlıyoruz ve daha dıer harıtaya gecmeden sayfayı f5lıyoruz. sonra durmadan yeniden bağlan diyo ama siz bıdaha f5 lıyosunuz ve yetegınız 2 sanıye ıcınde yenıden doluyo ben denedım calışıyo hiçbi şekildede bann alma riski yoktur![]()
biryerde daha duymuştum ama unuttum bu arada altı çizmeyi kaldırırsan daha rahat okuyabiliriz
- Konular
- 6
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 9 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bu bug kaldırıldı diye biliyorum ben
- Konular
- 47
- Online süresi
- 40m 24s
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 10
- DevLira
- 0
biryerde daha duymuştum ama unuttum bu arada altı çizmeyi kaldırırsan daha rahat okuyabiliriz
tmm altını cızmeyı kaldırdım pardon